E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 17 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar kapalı kutu olmasını istiyorum. Varsa elinizde fiyat teklifinizle bekliyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Aralık 2024 #2 Cloud 2 Core Wireless var eğer ilgilenirsen. MediaMarkt'tan almıştım, dış kutuyu bile açmadım.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.886 Çözümler 24 Yer Antalya 17 Aralık 2024 #3 Sadece bu iki model mi? Barracuda X var ilgilenirseniz.
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 17 Aralık 2024 #4 KeyN_N dedi: Sadece bu iki model mi? Barracuda X var ilgilenirseniz. Genişletmek için tıkla... Wireless olarak mı geçiyor? Pek bilgiye sahip değilim kusura bakmayın. Mithat Berhan dedi: Cloud 2 Core Wireless var eğer ilgilenirsen. MediaMarkt'tan almıştım, dış kutuyu bile açmadım. Genişletmek için tıkla... Fiyat ne düşünüyorsunuz?
KeyN_N dedi: Sadece bu iki model mi? Barracuda X var ilgilenirseniz. Genişletmek için tıkla... Wireless olarak mı geçiyor? Pek bilgiye sahip değilim kusura bakmayın. Mithat Berhan dedi: Cloud 2 Core Wireless var eğer ilgilenirsen. MediaMarkt'tan almıştım, dış kutuyu bile açmadım. Genişletmek için tıkla... Fiyat ne düşünüyorsunuz?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Aralık 2024 #5 @Emprialyx Normalde 3000 yazacaktım ancak daha düşük ilanlar görünce 2800'e karar verdim en son. Daha detaylı konuşmak isterseniz DM açabilirim.
@Emprialyx Normalde 3000 yazacaktım ancak daha düşük ilanlar görünce 2800'e karar verdim en son. Daha detaylı konuşmak isterseniz DM açabilirim.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.886 Çözümler 24 Yer Antalya 17 Aralık 2024 #6 Emprialyx dedi: Wireless olarak mı geçiyor? Pek bilgiye sahip değilim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Wireless hocam, hem 2.4 GHz hem Bluetooth ile kullanılabiliyor.
Emprialyx dedi: Wireless olarak mı geçiyor? Pek bilgiye sahip değilim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Wireless hocam, hem 2.4 GHz hem Bluetooth ile kullanılabiliyor.
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 18 Aralık 2024 #7 KeyN_N dedi: Wireless hocam, hem 2.4 GHz hem Bluetooth ile kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sizin aklınızda ki fiyat nedir hocam? Mithat Berhan dedi: @Emprialyx Normalde 3000 yazacaktım ancak daha düşük ilanlar görünce 2800'e karar verdim en son. Daha detaylı konuşmak isterseniz DM açabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam 2800e sahibinden get ilanı var biraz daha araştırma yapıp dönüş sağlayacağım size.
KeyN_N dedi: Wireless hocam, hem 2.4 GHz hem Bluetooth ile kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sizin aklınızda ki fiyat nedir hocam? Mithat Berhan dedi: @Emprialyx Normalde 3000 yazacaktım ancak daha düşük ilanlar görünce 2800'e karar verdim en son. Daha detaylı konuşmak isterseniz DM açabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam 2800e sahibinden get ilanı var biraz daha araştırma yapıp dönüş sağlayacağım size.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 18 Aralık 2024 #8 @Emprialyx kutu açık ilanlar gördüm daha altına. Kapali ilan en düşük 2850 idi, isterseniz ben de GET açarım o ayrı mesele.
@Emprialyx kutu açık ilanlar gördüm daha altına. Kapali ilan en düşük 2850 idi, isterseniz ben de GET açarım o ayrı mesele.
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 18 Aralık 2024 #9 Mithat Berhan dedi: @Emprialyx kutu açık ilanlar gördüm daha altına. Kapali ilan en düşük 2850 idi, isterseniz ben de GET açarım o ayrı mesele. Genişletmek için tıkla... Sizden getsiz de alırım hocam referansınız var diye biliyorum.
Mithat Berhan dedi: @Emprialyx kutu açık ilanlar gördüm daha altına. Kapali ilan en düşük 2850 idi, isterseniz ben de GET açarım o ayrı mesele. Genişletmek için tıkla... Sizden getsiz de alırım hocam referansınız var diye biliyorum.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.886 Çözümler 24 Yer Antalya 18 Aralık 2024 #10 Emprialyx dedi: Sizin aklınızda ki fiyat nedir hocam? Genişletmek için tıkla... 2500. Sahibinden ve diğer forumlarda referanslarım var.
Emprialyx dedi: Sizin aklınızda ki fiyat nedir hocam? Genişletmek için tıkla... 2500. Sahibinden ve diğer forumlarda referanslarım var.