BerkayÖztürk0 Centipat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #1 HyperX Cloud II Core Wireless Headset Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 6Y2G8AA - Siyah - Fiyatı, Yorumları HyperX Cloud II Core Wireless Headset Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 6Y2G8AA - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.hepsiburada.com/corsair-void-rgb-elite-carbon-wireless-premium-kulaklik-7-1-surround-siyah-ca-9011201-eu-pm-HB00000Y37WW Bu iki kulaklık arasında çok kaldım 900 TL fark var. Evde Cloud2 kullanıyorum 3-4 yıl oldu çok kullanıyorum. Profesyonel sporcu olduğum için eve pek gelemiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz.
HyperX Cloud II Core Wireless Headset Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 6Y2G8AA - Siyah - Fiyatı, Yorumları HyperX Cloud II Core Wireless Headset Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 6Y2G8AA - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.hepsiburada.com/corsair-void-rgb-elite-carbon-wireless-premium-kulaklik-7-1-surround-siyah-ca-9011201-eu-pm-HB00000Y37WW Bu iki kulaklık arasında çok kaldım 900 TL fark var. Evde Cloud2 kullanıyorum 3-4 yıl oldu çok kullanıyorum. Profesyonel sporcu olduğum için eve pek gelemiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 23 Mart 2024 #2 İkisini de tavsiye etmem. İkisi de iyi değil. Logitech G535 tavsiye ederim.
BerkayÖztürk0 Centipat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #3 SadeceYiğit dedi: İkisini de tavsiye etmem. İkisi de iyi değil. Logitech G535 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklığı araştırdım. Gerek videolar ve yorumlarda memnun olmayan hatta daha çok hyperx varken almayın tarzı yorum fazlaca gördüm sizce?
SadeceYiğit dedi: İkisini de tavsiye etmem. İkisi de iyi değil. Logitech G535 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklığı araştırdım. Gerek videolar ve yorumlarda memnun olmayan hatta daha çok hyperx varken almayın tarzı yorum fazlaca gördüm sizce?