HyperX Cloud Flight "s" 1288 TL!

• Konuyu başlatan srcn90
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.426
İki sene önce bu fiyatın üzerine 300-400TL koyup RX 5700 8 GB TUF alıyordun anasını satayım. Nereye gelmişiz. Üst düzey bir kulaklık galiba. HyperX Cloud 2 kullandım ancak bu kadar geniş bir yelpazesi olduğunu düşünmüyordum. Alıcısı varsa hayırlı olsun.

(Bence bir kulaklığa 700TL üstü para verilmemeli. İsraf.)

Bence 700₺ üstü kulaklığın sunduklarına göre ve teknolojisine göre verilebilir. Her ürün bir değil sonuçta. RX 5700'ün bu fiyatlara satıldığını da bilmiyordum, gerçekse çok can sıkıcı bir durum gerçekten.

Bence 700₺ üstü kulaklığın sunduklarına göre ve teknolojisine göre verilebilir. Her ürün bir değil sonuçta. RX 5700'ün bu fiyatlara satıldığını da bilmiyordum, gerçekse çok can sıkıcı bir durum gerçekten.
Bilgisayarımı aldığım dönemde öyleydi. 2 yıl olmadı daha. Ekran kartının garantisi bitmeden sattım. 9000TL'den. İyi fiyata sattığım için sevindim ancak, piyasanın bu kadar rezil olmasına üzüldüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı