Berk4n Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 127 8 Haziran 2019 #1 İki kulaklık arasında kaldım sizce hangisi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2019
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.516 Makaleler 12 Çözümler 3 8 Haziran 2019 #2 Eğer kablosuz olması şart değilse Game Zero güzel bir tercih olur. Ayrıca Amazon US'den vergi ve kargo dahil 156 dolara alabiliyorsun. Amazon.com: Sennheiser GAME ZERO Gaming Headset- Black: Computers & Accessories
Eğer kablosuz olması şart değilse Game Zero güzel bir tercih olur. Ayrıca Amazon US'den vergi ve kargo dahil 156 dolara alabiliyorsun. Amazon.com: Sennheiser GAME ZERO Gaming Headset- Black: Computers & Accessories
Berk4n Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 127 9 Haziran 2019 #3 Camila dedi: Eğer kablosuz olması şart değilse Game Zero güzel bir tercih olur. Ayrıca Amazon US'den vergi ve kargo dahil 156 dolara alabiliyorsun. Amazon.com: Sennheiser GAME ZERO Gaming Headset- Black: Computers & Accessories Genişletmek için tıkla... 800 liraya game zero buldum onu almayı düşünüyorum. Peki 930 liraya arctis 7 alsam nasıl olur sizce
Camila dedi: Eğer kablosuz olması şart değilse Game Zero güzel bir tercih olur. Ayrıca Amazon US'den vergi ve kargo dahil 156 dolara alabiliyorsun. Amazon.com: Sennheiser GAME ZERO Gaming Headset- Black: Computers & Accessories Genişletmek için tıkla... 800 liraya game zero buldum onu almayı düşünüyorum. Peki 930 liraya arctis 7 alsam nasıl olur sizce
J JrCommen Hectopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 200 Çözümler 1 9 Haziran 2019 #4 Berk4n dedi: 800 liraya game zero buldum onu almayı düşünüyorum. Peki 930 liraya arctis 7 alsam nasıl olur sizce Genişletmek için tıkla... Dostum kablosuz gerekli değilse hiçbir kablosuz kulaklık game zero ile yarışamaz. Eğer kablosuz şartsa flight öneririm.
Berk4n dedi: 800 liraya game zero buldum onu almayı düşünüyorum. Peki 930 liraya arctis 7 alsam nasıl olur sizce Genişletmek için tıkla... Dostum kablosuz gerekli değilse hiçbir kablosuz kulaklık game zero ile yarışamaz. Eğer kablosuz şartsa flight öneririm.
Berk4n Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 127 9 Haziran 2019 #5 JrCommen dedi: Dostum kablosuz gerekli değilse hiçbir kablosuz kulaklık game zero ile yarışamaz. Eğer kablosuz şartsa flight öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki kablolu olarak game zero dışında bi öneriniz var mı?
JrCommen dedi: Dostum kablosuz gerekli değilse hiçbir kablosuz kulaklık game zero ile yarışamaz. Eğer kablosuz şartsa flight öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki kablolu olarak game zero dışında bi öneriniz var mı?