HyperX Cloud flight vs SS Arctis 7 (2019 Edition)

• Konuyu başlatan reyh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 596

Flight mı ? Arctis mi ?

• Fligh

• Arctis

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

reyh

Centipat
Öncelikle herkese merhaba. 1 haftadır kafamı tırmalayan bir soru var evet iki kulaklıktan birisini istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim ve bayağı konu oluşturmuşlar hepsini okudum fakat istediğim cevapları alamadım. Aklıma takılan bir çok soru var. Ben FPS oyunları oynuyorum aynı zamanda müzik dinliyorum. Dinlediğim müzikler genellikle basslı oluyor aynı zamanda bass severim. Türkiye'de incelemesini pek bulamadım. Fakat yabancı kanalda Arctis 7'nin daha çok baslı olduğunu söylüyorlar. Burada okuduğum bir konuda da flight'ın daha baslı olduğunu söylüyorlar. Açıkcası kalbim HyperX diyor beynim Arctis diyor ama karar veremedim. Bir de evin içinde çok dolaşıyorum yani Wireless'ı da önemli benim için. Bu kulaklığı bildiğiniz kadarıyla shroud'da kullanıyor fakat HyperX onun sponsoru. Şimdi şöyle bir düşüncem var. O kulaklığı cidden iyi olduğu içinde kullanıyor olabilir ya da sponsoru olduğu için ama ben detaylı bir şekilde düşüncenizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

Not: Şu anda kullandığım kulaklık HyperX revolver s.

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX kullanmıştım zamanında Cloud 2 modelini tabi o zamanlar 375 TL civarında almıştım. :) Ve FPS oyunlarda çok başarılıydı o yüzden önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı