Berkayxrd Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Yaklaşık 19 gün önce HyperX Cloud II almıştım ama sesi ve mikrofonu hoşuma gitmedi. İade etmek istiyorum çok temiz kullandım herhangi bir yerinde çizik falan yok kutusu da sağlam. Trendyol 15 gün iade süreci diyor ama destek açsam kabul ederler mi?
Yaklaşık 19 gün önce HyperX Cloud II almıştım ama sesi ve mikrofonu hoşuma gitmedi. İade etmek istiyorum çok temiz kullandım herhangi bir yerinde çizik falan yok kutusu da sağlam. Trendyol 15 gün iade süreci diyor ama destek açsam kabul ederler mi?
C Crest Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.325 Çözümler 9 4 Eylül 2023 #2 Kargo size teslim olduğu günden itibaren saydığınızda 19 gün ise hayır etmezler.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 İade talebi açmak için sınır yok isterseniz yıllar geçebilir fakat 14 gün geçmesi halinde insiyatif satıcıya bağlıdır, şansınızı deneyin.
İade talebi açmak için sınır yok isterseniz yıllar geçebilir fakat 14 gün geçmesi halinde insiyatif satıcıya bağlıdır, şansınızı deneyin.
Azuha Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #4 15 gün iade hakkı geçmiş. Trendyol'un insiyatifine kalmış bir durum.
Berkayxrd Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 Crest dedi: Kargo size teslim olduğu günden itibaren saydığınızda 19 gün ise hayır etmezler. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. snageX dedi: İade talebi açmak için sınır yok isterseniz yıllar geçebilir fakat 14 gün geçmesi halinde insiyatif satıcıya bağlıdır, şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şansımı deneyeceğim. Azuha dedi: 15 gün iade hakkı geçmiş. Trendyol'un insiyatifine kalmış bir durum. Genişletmek için tıkla... Anladım yine de şansımı deneyeceğim. Teşekkürler
Crest dedi: Kargo size teslim olduğu günden itibaren saydığınızda 19 gün ise hayır etmezler. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. snageX dedi: İade talebi açmak için sınır yok isterseniz yıllar geçebilir fakat 14 gün geçmesi halinde insiyatif satıcıya bağlıdır, şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şansımı deneyeceğim. Azuha dedi: 15 gün iade hakkı geçmiş. Trendyol'un insiyatifine kalmış bir durum. Genişletmek için tıkla... Anladım yine de şansımı deneyeceğim. Teşekkürler