Can Ergönen Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar HyperX Cloud II almayı düşünüyorum. Bunun için HyperX'in uygulaması falan var mı,yoksa tkıp direk oynayabilir miyim? CS:GO'da ayarlardan bir şey ayarlamak falan gerekir mi?
Arkadaşlar HyperX Cloud II almayı düşünüyorum. Bunun için HyperX'in uygulaması falan var mı,yoksa tkıp direk oynayabilir miyim? CS:GO'da ayarlardan bir şey ayarlamak falan gerekir mi?
RichTAD Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 576 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2017 #2 Hocam öyle bir uygulaması falan yok sanırsam. Takıp kullanıyorsunuz.
Alptuğ Salman Megapat Katılım 30 Mayıs 2015 Mesajlar 571 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2017 #3 Program yok.
NooPlayer Megapat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 521 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2017 #4 Yok Dostum. Tak-Çalıştır. Kendi ses kartından ayarlıyor. Eğer yararlı olabildiysem , lütfen mesajı beğenerek bana gösterin . İyi günler...
Yok Dostum. Tak-Çalıştır. Kendi ses kartından ayarlıyor. Eğer yararlı olabildiysem , lütfen mesajı beğenerek bana gösterin . İyi günler...
Can Ergönen Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2017 #5 NooPlayer dedi: Yok Dostum. Tak-Çalıştır. Kendi ses kartından ayarlıyor. Eğer yararlı olabildiysem , lütfen mesajı beğenerek bana gösterin . İyi günler... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum Beğeniyi kaptın Alptuğ Salman dedi: Program yok. Genişletmek için tıkla... Sağol Silinen üye dedi: Hocam öyle bir uygulaması falan yok sanırsam. Takıp kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sağol hocam
NooPlayer dedi: Yok Dostum. Tak-Çalıştır. Kendi ses kartından ayarlıyor. Eğer yararlı olabildiysem , lütfen mesajı beğenerek bana gösterin . İyi günler... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum Beğeniyi kaptın Alptuğ Salman dedi: Program yok. Genişletmek için tıkla... Sağol Silinen üye dedi: Hocam öyle bir uygulaması falan yok sanırsam. Takıp kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sağol hocam
NooPlayer Megapat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 521 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2017 #6 Silinen üye dedi: Teşekkürler dostum Beğeniyi kaptın Sağol Sağol hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Silinen üye dedi: Teşekkürler dostum Beğeniyi kaptın Sağol Sağol hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
F furkan kutlu Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #7 bende yeni aldim takip hemen kullaniyom su an