HyperX Cloud II 770 TL'ye alınır mı?

10Karaman

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Başlıkta da belirttiğim gibi 770 TL'ye HyperX Cloud 2 alınır mı? Arctis 3'teki rahatlığa ve hafifliği aratır mı?

Alınır, çok güzel kulaklık.

Ben almazdım, 770 TL fiyat evet ama dip ses sorunu var. Birkaç ay kullanıp satmıştım.

Cevaplarınız için teşekkürler. 970₺ uygun mu peki bu cihaz için? Bir de pedleri terletir mi ağırlık yapar mı?
Piyasa öyle biliyorum ama 970 TL o kulaklığa çok bence. Deri pedler terletir, ağırlık yapar ama kumaş pedler terleme yapmıyor pek. Yine de ağır kulaklık. Bana biraz overrated geliyor.

Selam. Başlıkta da belirttiğim gibi 770 TL'ye HyperX Cloud 2 alınır mı? Arctis 3'teki rahatlığa ve hafifliği aratır mı?

Kanka gerçekten kaliteli ve güzel bir kulaklık uzun kullanımda hafif kulak ağrısı yapar bence alınır ama üzerine azıcık daha para katıp Logitech G435'te alabilirsin şu an ben G435 kullanıyorum aşırı rahat ve güzel tasarımı var ses testide iyi.

Şuan için belki overrated olabilir fakat uzun süredir en iyi kablolu kulaklık diye geçiyordu. Dipses sorunu belli bir ses seviyesinden sonra başlıyor, dipsessiz kullanmak mümkün. Yerine alternatif olarak en iyi Blackshark V2 USB var gibi duruyor.

Mikrofon konusunda inanılmaz kötü, malzeme kalitesi de aynı şekilde. Çok yakın fiyata Barracuda X bulunmakta, çok daha başarılı bir kulaklık.

Hocam sesi kapalı bile olsa dip ses yapıyor. Kulaklığın ses kartından kaynaklanıyor. İstediğiniz kadar kısın, USB'yi cihaza bağlamanız yetiyor.
Mikrofon konusunda evet, başarılı bir model değil.

Hocam sesi kapalı bile olsa dip ses yapıyor. Kulaklığın ses kartından kaynaklanıyor. İstediğiniz kadar kısın, USB'yi cihaza bağlamanız yetiyor.
Mikrofon konusunda evet, başarılı bir model değil.
Anladım. Mikrofonu G435 öneren arkadaş için yazdım, forum biraz sıkıntılı sanırım..

Anladım. Mikrofonu G435 öneren arkadaş için yazdım, forum biraz sıkıntılı sanırım..
Alıntı gözükmüyordu hocam kusura bakmayın. Ama sorun yok zaten Cloud 2 de pek farklı sayılmaz. Seste çok patlama oluyor. Değinmeyi unutmuştum iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…