HyperX Cloud II alınır mı?

Bütçe
950-1000

579 TL değil 300 TL verilmez kanka buna.
 
HyperX Cloud Alpha daha iyi bir seçenek olur anakartının ses yongası iyiyse.
 
Eski kulaklığımla birkaç ay daha devam ederdim. Bu kulaklığı aldıktan ~2 ay kadar sonrasında zaten yüksek paralar kazanmaya başladım, daha üst düzey bir şey bakardım kablosuz filan.
 
Ben sahsen memnunum Cloud II'den. Disaridan ses duymuyorum oyun oynarken, ses kaliteli geliyor, mikrofonu gayet iyi ve tasarim acisindan da bence sade ve hos.
 
Blackshark V2 daha iyi Cloud 2 'den. Cloud 2'de yazılım yok iken Blackshark V2 'de ses, mikrofon ve sanal surround için çok ayrıntılı bir yazılım var.
 
Bunun yerine Steelseries Arctis Prime veya Corsair Void Elite RGB modellerine bakılabilir. Ek olarak, muhtemelen Cloud 2 ile aynı yaşta yüzlerce Sosyal kullanıcısı vardır.
Arctis Prime alınacaksa iyi bir anakart yada ses kartı lazım. Bir de bir tek benim mi başıma geldi bilmiyorum ama kulaklığın sesi mikrofona akıyor.
 
Eski kulaklığımla birkaç ay daha devam ederdim. Bu kulaklığı aldıktan ~2 ay kadar sonrasında zaten yüksek paralar kazanmaya başladım, daha üst düzey bir şey bakardım kablosuz filan.
Mesela ne alırdın ben corsair cirtuso ile go pro x kaldım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…