Ege_Ercel Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #1 Anakartım MSI Pro H610M-B yeterli olur mu iyi performans almak için?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.546 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 6 Ocak 2023 #2 USB ile çalışan bir ürün zaten. Anakartla alakalı bir sorun yaşamazsınız.
Max Rockatansky Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #3 Cloud 2'nin kendi ses kartı var zaten eğer usb ile kullanacaksan, anakartlık bir şey yok.
Ege_Ercel Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #4 Max Rockatansky dedi: Cloud 2'nin kendi ses kartı var zaten eğer USB ile kullanacaksan, anakartlık bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Anladım peki Cloud Alpha bu anakartta nasıl performans verir yeterli olur mu?
Max Rockatansky dedi: Cloud 2'nin kendi ses kartı var zaten eğer USB ile kullanacaksan, anakartlık bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Anladım peki Cloud Alpha bu anakartta nasıl performans verir yeterli olur mu?
Max Rockatansky Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #5 Ege_Ercel dedi: Anladım peki Cloud Alpha bu anakartta nasıl performans verir yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Kulaklığı kullanmadım, bir bilgim yok. Bilen birisi yardımcı olabilir.
Ege_Ercel dedi: Anladım peki Cloud Alpha bu anakartta nasıl performans verir yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Kulaklığı kullanmadım, bir bilgim yok. Bilen birisi yardımcı olabilir.
samtiger Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #6 Max Rockatansky dedi: Kulaklığı kullanmadım, bir bilgim yok. Bilen birisi yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Alınır tabii ki. Bir dönemlerin efsane kulaklığıdır hala kullanan kişi sayısı çok olduğuna eminim.
Max Rockatansky dedi: Kulaklığı kullanmadım, bir bilgim yok. Bilen birisi yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Alınır tabii ki. Bir dönemlerin efsane kulaklığıdır hala kullanan kişi sayısı çok olduğuna eminim.
Ege_Ercel Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #7 samtiger dedi: Alınır tabii ki. Bir dönemlerin efsane kulaklığıdır hala kullanan kişi sayısı çok olduğuna eminim. Genişletmek için tıkla... Sizce Cloud II mi yoksa Cloud Alpha'yı mı tercih etmeliyim hangisinden daha iyi performans alırım.
samtiger dedi: Alınır tabii ki. Bir dönemlerin efsane kulaklığıdır hala kullanan kişi sayısı çok olduğuna eminim. Genişletmek için tıkla... Sizce Cloud II mi yoksa Cloud Alpha'yı mı tercih etmeliyim hangisinden daha iyi performans alırım.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.546 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 6 Ocak 2023 #8 Ege_Ercel dedi: Sizce Cloud II mi yoksa Cloud Alpha'yı mı tercih etmeliyim hangisinden daha iyi performans alırım. Genişletmek için tıkla... Alpha daha iyi bir kulaklık. Oyuncu kulaklıkları aşağı yukarı bütün cihazlarla rahatlıkla beslenebilir. Ben olsam Alpha tercih ederim.
Ege_Ercel dedi: Sizce Cloud II mi yoksa Cloud Alpha'yı mı tercih etmeliyim hangisinden daha iyi performans alırım. Genişletmek için tıkla... Alpha daha iyi bir kulaklık. Oyuncu kulaklıkları aşağı yukarı bütün cihazlarla rahatlıkla beslenebilir. Ben olsam Alpha tercih ederim.
Ege_Ercel Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #9 Merdt dedi: Alpha daha iyi bir kulaklık. Oyuncu kulaklıkları aşağı yukarı bütün cihazlarla rahatlıkla beslenebilir. Ben olsam Alpha tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Benim emin olamadığım kısım anakartın ses çipinin yetersiz kalması ve iyi performans verememesi böyle bir sıkıntı olur mu Alpha'da.
Merdt dedi: Alpha daha iyi bir kulaklık. Oyuncu kulaklıkları aşağı yukarı bütün cihazlarla rahatlıkla beslenebilir. Ben olsam Alpha tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Benim emin olamadığım kısım anakartın ses çipinin yetersiz kalması ve iyi performans verememesi böyle bir sıkıntı olur mu Alpha'da.
samtiger Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #10 Ege_Ercel dedi: Sizce Cloud II mi yoksa Cloud Alpha'yı mı tercih etmeliyim hangisinden daha iyi performans alırım. Genişletmek için tıkla... Alpha'yı kullanmadığım için kıyas yapamayacağım ama kullanıcı yorumları da iyiyse ben ikisini de gözüm kapalı alırım.
Ege_Ercel dedi: Sizce Cloud II mi yoksa Cloud Alpha'yı mı tercih etmeliyim hangisinden daha iyi performans alırım. Genişletmek için tıkla... Alpha'yı kullanmadığım için kıyas yapamayacağım ama kullanıcı yorumları da iyiyse ben ikisini de gözüm kapalı alırım.