HyperX Cloud II alınır mı?

Bütçe
2000

Ali Osman 8328

Decapat
Daha fazla  
Eskidi diyenler var emin olamadım bu fiyata başka kulaklık almak mı gerekiyor kararsız kaldım.

HyperX Cloud III çıktı bence onu almanız daha mantıklı olur.

Bence alınır. Cloud 3 ile arasında DTS X ve mikrofon kalitesi anlamında fark yok onun dışında Cloud 2'nin mikrofonuda çok kaliteli.

Senin ile alakalı bir sıkıntı yıllardır adını duyurmuş en iyi FPS kulaklıklıklarından birisi nasıl ses kasamadın anlamadım ya kulaklıkta problem var ya sende.

Neyi beğenmediğinizi anlayamadım üste ki yazıyı görmemişim

Senin ile alakalı bir sıkıntı yıllardır adını duyurmuş en iyi FPS kulaklıklıklarından birisi nasıl ses kasamadın anlamadım ya kulaklıkta problem var ya sende.
Yaş 30 - 15 yıldır FPS oyunları oynuyorum minimum. Bende paylaştığım görselden dolayı gözüm kapalı aldım kulaklığı fakat keşke almadan forumları gezseydim diyorum. Ses kasmada problemler var kardeşim kestiremiyosun sesin nerden geldiğini. HyperX Cloud 2 ses kasma sorunu yazarsan yüzlerce konu göreceksin bunu tek söyleyen ben değilim malesef. Bende şuan çözüm arıyorum forumlarda kardeşimize yardımcı olmak açısından yazdım. Film izliceksen on numara müzik dinliceksen on numara hikayeli oyun oynıcaksan on numara kulaklık ama rekabetçi oyun oynıcaksan sıkıntı bizzat gece yaşadım Apex Legends Master seviyesinde oynuyorum yanımdan ses alıyorum adam arşü alada çıkıyor aşırı saçmaydı

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-11-22 at 10.06.19.jpeg
    133,5 KB · Görüntüleme: 95
kulaklıktan vazgeçtim razer blackshark v2 kulaklığı almayı düşünüyorum razer resmi sitesinde 60 dolar olmuş indirimde düzetiyorum sadece Amerika da satışı varmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…