HyperX Cloud II Cızırtı Sorunu

HgpCarnage

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Yaklaşık 2 hafta önce aldığım HyperX Cloud II kulaklıktan Windows ses seviyesi 67'nin üstüne geldiğinde cızırtı alıyorum. 2 kulaklık ve hoparlörde denedim fakat sadece Cloud II'de alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bendede oldu ben iade ettim acaba yenisini alsam bu sorunla karşılaşırmıyım ?
Hyper x cloud 2 almıştım senin gibi cızırtı yaptı arkadaşlarımla discorda konuşurken falan yarın geri göndericem sorun sende düzeldimi ?
valla bendede 7.1 açınca ses düzeyi 70 üstü olunca cızırtı geliyodu garantiye yolladım cevap bekliyorum

Bu cızırtı sorunu bende karşıya gitmiyor sadece yüksek patlamalarda cırt cırt yapıyor. Kulaklığı söküp takınca düzeliyor arada tekrar yapıyor şu anda rahatsız etmiyor ama.

Kardeşim bende de oldu ben iade ettim acaba yenisini alsam bu sorunla karşılaşır mıyım?
Hyper X Cloud 2 almıştım senin gibi cızırtı yaptı arkadaşlarımla Discord'a konuşurken falan yarın geri göndericem sorun sende düzeldi mi?

Kanka ben de Amazon'dan Cloud 2 aldım daha bugün geldi ve taktığım gibi herhangi bir ses geldiği zaman arkadan biraz cızırtı geliyor. Sen ne yaptın geri mi yolladın aydınlatır mısın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı