Elektronik HyperX Cloud II Core Wireless 3979 TL

Asla fiyatını hak etmiyor. Geçen sene kasım ayında 2.000 TL'den satıldığını biliyorum. Bu bütçelere çıkabiliyorsanız üzerine biraz daha koyup Nova 5 alın.

Kablosuz dert değilse hs80 varken yaşına bakılmaz.
Hs 80 de iyi değil, G pro x ve Cloud 3 daha mantıklı. Cloud 3 denemedim fakat frekans tepkisi iyi, Hs 80 aşırı flat 0 bass 0 tiz boğuk, Logitech ise fena değil bassı ve tizi daha iyi.

HS80 sesi ve mikrofonu ikisinden de iyi. FPS ağırlıklı değilse HS80 daha mantıklı.

Cloud 3’ün mikrofonu, Cloud 2’ye göre kötü değil, yayıncılık gibi işler düşünülmüyorsa, Discord gibi uygulamalar için fazlasıyla yeterli. Arkadaşın söylediği doğru: HS80, bass konusunda zayıf kalıyor ve kulaklığın yapısı biraz küçük. Ayrıca, HS80’in batarya ömrü Cloud 3’e göre oldukça kısa. Kendi deneyimlerime göre, HS80 tam kullanımda ortalama 15 saat dayanıyor, Cloud 3 ise rahatlıkla 3 günü çıkarabiliyordu.

HS80 sesi ve mikrofonu ikisinden de iyi. FPS ağırlıklı değilse HS80 daha mantıklı.
Düzeltme yapıyım Hs80 değil hs 80 max kullandım iade ettim aylar once, yani sesi düz hs80'den birazcık daha iyi ben ona rağmen beğenmedim sub bassi yok bassı az tizleri kötü geldi, eq ile boğuklugu düzeltemedim, G pro x biraz daha iyidi bence eq ile çok daha iyi hal alıyor. Fps konusunda 50/50'ler ikisindede ses kasabildim. Mik olarak Logitech iyi fakat hs80 ayrı çağ orası doğru.

Kablosuz diye belirtmişim. Yapısı küçük o doğru ayrıca bass olarak zayıf kalsada genel olarak hala önde bence.

Geçen sene kasım indirimlerinde düz HS80 Wireless modelini deneyimlemiştim fakat batarya ömrü kötü gelmişti bana. HS80 Max modelinin bataryası daha mı iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…