Elektronik HyperX Cloud II Core Wireless 3979 TL

Hs80 max zaten iyi bir kulaklık olsa da bütçesinde ki nova 7 ye göre ses olarak geri kalıyor tek artısı mikrafon.

Geçen sene kasım indirimlerinde düz HS80 Wireless modelini deneyimlemiştim fakat batarya ömrü kötü gelmişti bana. HS80 Max modelinin bataryası daha mı iyi?
Evet 60 saat ve Bluetooth ve Sound Id var, kablolu çıkışıni kaldırmışlar, bence kablolu çıkışı olmayan wireless benim için büyük bir eksi dongle çalışmayınca veya dongle kaybolunca kulaklık çop olabiliyor.

Yani ben Nova 7 ve Cloud 3 hariç denedim Orta üst oyunu kulaklıklarını dediğim gibi 100 kere GPX2 vardı bir tek sesi iyi oda aşırı overpriced ve mik ve yazılımsal sorunları var, en azından sesi temizdi bassı derindi subbasi vardı midleri sağladımdi ama kullandığım Pc38x'e kıyasla hala geri

HS80'in neyi bu kadar övülüyor hiç anlamış değilim, sıradan bir kulaklık hiçbir ekstrası yok. Ayrıca Kablosuz dert değilse denmiş, kablosuz olması tabiiki dert arkadaşım biri 2025 model arabaya binerken diğeri şahine binmek gibi, bu yılda kablolu kulaklık mı kullanılır bütçe yettiği takdirde.
Konuda bahsi geçen kulaklık ise yine çok bir ekstrası olmayan bir ürün, Cloud 3 Wireless sık sık 4.5'a düşüyor az sabredip onun alınması taraftarıyım.

Ayrıca Kablosuz dert değilse denmiş, kablosuz olması tabiiki dert arkadaşım biri 2025 model arabaya binerken diğeri şahine binmek gibi, bu yılda kablolu kulaklık mı kullanılır bütçe yettiği takdirde.
Oyuzden millet 10 20k tlye Beyerdynamic Hifiman Sennheiser kablolu kulaklık alıyor dimi? Onların kafası yok zaten.

Kablosuzun tek iyi olduğu şey konfor, kabloluda Dac'a bağlıyorsun, seste bozulma kopma gibi problemlerle karşılamıyorsun, her cihaza uyumlu oluyor

4000 TL'ye kaliteli kaç tane kablosuz kulaklık var?
Cloud 3 Wireless kötü demiyorum 4.5 bandına düşünce eyvallah güzel ama yine Max 4.5 oluyor. HS80 kendi bütçesinin en iyilerinden gömmeye gerek yok ayrıca kablolu kulaklıklar, kablosuzlardan daha iyi performans verdiğini düşünürsek yaptığınız şahin yorumu da saçma.

Bahsettiğiniz ürünler sıradan kullanıcıya hitap etmez, audiofil arkadaşlar da ne istediğini, ne alacağını bilir ki bu da bahsi geçen konunun çok dışında bir olay, sadece konuyu farklı yere çekip haklı çıkmaya çalışıyorsunuz ancak ne demek istediğimi gayet anladınız bence ki kendinizde söylüyorsunuz; "konfor".
Her zaman olmasa da çoğu zaman konfor her şeydir.

Dediğim gibi Cloud 3 Wireless bu bütçelere sık sık düşüyor ve o bütçede tercih edilebilir -bence- en kaliteli kulaklıktır -oyun özelinde-
HS80 gömmüyorum, sadece abartıldığını o kadar da aman aman bir özelliği olmadığını ve kendi fiyat skalasındaki rakiplerinin genelde gerisinde kaldığını söylüyorum. Yoksa kötü kulaklık mı? hayır hiç değil. Tamamen fiyatına göre.

Şu kurduğun saçma cümleyi okuduktan sonra az biraz kimin haklı olduğu belli oluyor zaten, sen bunu popüler bir kulaklıkla alakalı bir konuda dersen herkes üzerine güler, Ps5 kullanmadığın sürece wireless konforu yüksek seviyelere ulaşamıyor. Biz kulaklığı ses kalitesi için alıyoruz, konfor kablodan daha çok kulak pedinin, ağırlığının, kafaya yaptığı basınçin önemi oluyor daha çok

Kulaklığı mayıstan ber kullanıyorum. 1 defa şarj ettim sadece ve hiç bir ayar yapmama rağmen sesi çok güzel. Kablosuz olmasıda çok güzel. Mikrofonu kötü ancak.

3000 TL bütçem var Cloud 3 almayı düşünüyorum. Kablolu olmasını dert etmiyorum önerir misiniz bu fiyata mantıklı mı ?

3000 TL bütçem var Cloud 3 almayı düşünüyorum. Kablolu olmasını dert etmiyorum önerir misiniz bu fiyata mantıklı mı ?
Mchose v9 pro var bu fiyata kablosuz ama markasına pek güvenemedim. Birde cloud 3 için sesi az demiş bazıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…