HyperX Cloud II Core Wireless nasıl şarj edilmeli?

ardacanci

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Kocaeli, Gölcük
Daha fazla  
Meslek
Waifu Avcılığı
Evde bana ait olan dördüncü kulaklık oldu, sürekli iadeye veya değişime yolladığım ürünün kulaklık olmasından sıkıldım artık. Bunu da yollamak istemiyorum.

Her neyse, konuya gelirsek bilgisayar için satın aldığım ilk kablosuz kulaklık ve nasıl şarj edeceğimi hâlâ çözemedim. Her gün kullanmadan önce 1 saat şarj ediyordum ve bu durumdan da sıkıldığım için "Herhalde gece boyunca dolar" düşüncesiyle gece şarja taktım ve bilgisayarı kapadım. Sonraki akşam bilgisayarı açtığımda kulaklık ses aygıtları arasında gözüküyordu fakat ses alamıyordum. Adaptörümün de sıkıntılı olduğunu sanmıyorum, birkaç hafta öncesine kadar farklı adaptöre geçmeden önce telefonumda sorunsuz kullanıyordum çünkü.

Sonuç olarak ürünün şarj olmasının bilgisayarın açık/kapalı olması veya dongle'ın takılı olmamasıyla bir alakası var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Güç tuşuna basılı tutup yeniden başlatmak gerekiyormuş, o şekilde çözdüm ben.

Güç tuşuna basılı tuttum. Kulaklık %0 şarj gözüküyordu. Dün ses geldi ama olmadı. Yeniden başlatmak derken PC mi hocam? nasıl şarj ediyorsunuz?

Kulaklığı şarj ediyorum %0 gözüküyor?

Son düzenleme:
Yeniden başlatmak derken PC mi hocam?
Yok, kulaklığı yeniden başlat diyorum. Her modelde aynı mıdır bilemeyeceğim ancak benimkinde mikrofon açma-kapatma butonunun üzerinde bulunuyor.
Nasıl şarj ediyorsunuz?
Telefon adaptörümle normal. Bir ucu USB zaten şarj kablosunun, her türlü uyması lazım.

Sendeki ürün sıkıntılıdır belki, olmadı satıcıyla iletişime geçersin.

İade edeceğim. Olmadı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…