E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 9 Eylül 2023 #1 Kutunun içinden çıkıyor değil mi ses kartı? Amazon.com.tr
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 9 Eylül 2023 #2 Evet fakat pek de iyi degil.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #3 Evet hocam. Linkteki ses kartı olan modeli.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 9 Eylül 2023 #4 Kokona Shiki dedi: Evet fakat pek de iyi degil. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani CS için çok iyi dediler. Ben de sadece CS oynuyorum, ondan alayım dedim de. Yener K. dedi: Evet hocam. Linkteki ses kartı olan modeli. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam CS için bu fiyata en iyi kulaklık olabilir mi?
Kokona Shiki dedi: Evet fakat pek de iyi degil. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani CS için çok iyi dediler. Ben de sadece CS oynuyorum, ondan alayım dedim de. Yener K. dedi: Evet hocam. Linkteki ses kartı olan modeli. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam CS için bu fiyata en iyi kulaklık olabilir mi?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 9 Eylül 2023 #5 emirhannk dedi: Nasıl yani CS için çok iyi dediler bende sadece CS oynuyorum ondan alayım dedim de. Genişletmek için tıkla... Ses karti ile kullandiginda hem dipses sorunu var hemde dedigim gibi denildigi kadar iyi degil butceni belirtirsen oneri yaparim.
emirhannk dedi: Nasıl yani CS için çok iyi dediler bende sadece CS oynuyorum ondan alayım dedim de. Genişletmek için tıkla... Ses karti ile kullandiginda hem dipses sorunu var hemde dedigim gibi denildigi kadar iyi degil butceni belirtirsen oneri yaparim.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 9 Eylül 2023 #6 Kokona Shiki dedi: Ses karti ile kullandiginda hem dip ses sorunu var hem de dedigim gibi denildigi kadar iyi degil butceni belirtirsen oneri yaparim. Genişletmek için tıkla... 2000. Bu nasıl? Amazon.com.tr
Kokona Shiki dedi: Ses karti ile kullandiginda hem dip ses sorunu var hem de dedigim gibi denildigi kadar iyi degil butceni belirtirsen oneri yaparim. Genişletmek için tıkla... 2000. Bu nasıl? Amazon.com.tr
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 9 Eylül 2023 #7 emirhannk dedi: 2000. Bu nasıl? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu marka hakkinda bir fikrim yok ama illa HyperX istersen Cloud Core alabilirsin Cloud II'ye gore daha sorunsuz en azindan.
emirhannk dedi: 2000. Bu nasıl? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu marka hakkinda bir fikrim yok ama illa HyperX istersen Cloud Core alabilirsin Cloud II'ye gore daha sorunsuz en azindan.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 9 Eylül 2023 #8 Kokona Shiki dedi: Bu marka hakkinda bir fikrim yok ama illa HyperX istersen Cloud Core alabilirsin Cloud II'ye gore daha sorunsuz en azindan. Genişletmek için tıkla... Biri de bana 2 yazılımsal vs daha iyi dedi Core'a göre. İyice kafam karıştı. Kokona Shiki dedi: Bu marka hakkinda bir fikrim yok ama illa HyperX istersen Cloud Core alabilirsin Cloud II'ye gore daha sorunsuz en azindan. Genişletmek için tıkla... Senin önerin nedir? HyperX şart değil. Son düzenleme: 9 Eylül 2023
Kokona Shiki dedi: Bu marka hakkinda bir fikrim yok ama illa HyperX istersen Cloud Core alabilirsin Cloud II'ye gore daha sorunsuz en azindan. Genişletmek için tıkla... Biri de bana 2 yazılımsal vs daha iyi dedi Core'a göre. İyice kafam karıştı. Kokona Shiki dedi: Bu marka hakkinda bir fikrim yok ama illa HyperX istersen Cloud Core alabilirsin Cloud II'ye gore daha sorunsuz en azindan. Genişletmek için tıkla... Senin önerin nedir? HyperX şart değil.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 9 Eylül 2023 #9 emirhannk dedi: Senin önerin nedir? Genişletmek için tıkla... 2.el istemiyorsan Cloud Core disinda cok da secenek yok fakat 2.elde Logitech G Pro X alinabilir, fiyat bandi 1800-2200 arasinda.
emirhannk dedi: Senin önerin nedir? Genişletmek için tıkla... 2.el istemiyorsan Cloud Core disinda cok da secenek yok fakat 2.elde Logitech G Pro X alinabilir, fiyat bandi 1800-2200 arasinda.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 9 Eylül 2023 #10 Kokona Shiki dedi: 2.el istemiyorsan Cloud Core disinda cok da secenek yok fakat 2.elde Logitech G PRO X alinabilir, fiyat bandi 1800-2200 arasinda. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kulaklık nasıldır satıcı konusu sorun değil bu adamdan aldım klavyemi çok iyi kulaklık iyi mi X değil ya ondan soruyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ablolu-gaming-kulaklik-sifir-1122438450/detay
Kokona Shiki dedi: 2.el istemiyorsan Cloud Core disinda cok da secenek yok fakat 2.elde Logitech G PRO X alinabilir, fiyat bandi 1800-2200 arasinda. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kulaklık nasıldır satıcı konusu sorun değil bu adamdan aldım klavyemi çok iyi kulaklık iyi mi X değil ya ondan soruyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ablolu-gaming-kulaklik-sifir-1122438450/detay