HyperX Cloud II Gaming kulaklıkta ses kasılmıyor

dogusabay

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Amazon'dan HyperX Cloud II Gaming kulaklık kırmızı khx-hscp-rd satın aldım bugün geldi. Oyun testi yaptım fakat Valorant ve PUBG'de ses kasmakta zorlanıyorum ve silah sesleri acayip yüksek geliyor. Arkamdaki adamı duymakta zorlanıyorum kulaklıkta bir sıkıntı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kulaklık bende de var gayet sağlıklı şekilde rakip seslerin yerini saptayabiliyorum ses testi yaptınız mı kulaklığa ayrıca 7.1 mi kullanıyorsunuz?

Aynı kulaklık bende de var gayet sağlıklı şekilde rakip seslerin yerini saptayabiliyorum ses testi yaptınız mı kulaklığa ayrıca 7.1 mi kullanıyorsunuz?
ses testi yapmadım ama oyunda 7.1 açıyorum hiç ses kasılmıyor silah sesleri rahatsız edecek derecede kötü baya

Bende almıştım bir hafta önce. Valorant'ta sesler çok cılız ve boğuk geliyordu. Amazona tekrar iade edip tekrar amazon dan aldım. Şu an sıkıntı yok iyi gibi. Kesin demiyorum ama bir ihtimal bozuk olabilir.

Not: 7.1 kapalı olması gerek Pubg gibi oyunlarda.

7.1 düğmesini aktif etmeyin. Windows ses ayarları ses efekti bölümünden Loudness Equalization ayarını aktif edin ve keyfinize bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…