HyperX Cloud II jak ve USB giriş farkı

yusuf0715

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, laptopumda 2 tane USB girişi var ancak mouse, klavye, kulaklık için yetersiz. Kulaklık 7.1 desteğine sahip ama ses açma kapama,7.1 aktifleştirme kısmına bağlanan bir jak girişi var oradan sonrası da USB girişe dönüyor yani 2 parça kulaklık. Ben şimdi kulaklığı jak girişi ile bağladım PC'ye 7.1 desteği jak girişiyle oluyor mu? Ya da USB girişi Type-C girişe dönüştüren aletten alayım mı?

Arkadaşlar merhaba, laptopumda 2 tane USB girişi var ancak mouse, klavye, kulaklık için yetersiz. Kulaklık 7.1 desteğine sahip ama ses açma kapama,7.1 aktifleştirme kısmına bağlanan bir jak girişi var oradan sonrası da USB girişe dönüyor yani 2 parça kulaklık. Ben şimdi kulaklığı jak girişi ile bağladım PC'ye 7.1 desteği jak girişiyle oluyor mu? Ya da USB girişi Type-C girişe dönüştüren aletten alayım mı?

Bilgisayarınızın ses ayarlarında sanal çevresel ses motoru varsa bilgisayarın ses yazılımındaki 7.1 kullanılır. Fakat kulaklığın kendi 7.1'ini kullanmak için USB arabirimini bağlamanız lazım.

Cloud 2’nin 7.1 desteği zaten kötü. Kullanmanızı tavsiye etmem. Yine de kullanmam lazım diyorsanız USB çoklayıcı da alabilirsiniz.

Cloud 2'nin 7.1 desteği zaten kötü. Kullanmanızı tavsiye etmem. Yine de kullanmam lazım diyorsanız USB çoklayıcı da alabilirsiniz.

Tamamdır hocam hepinize teşekkürler ben bir deneyeyim kötüyse salla gitsin, bu arada laptopa 2 tane USB giriş koyan HP firmasına da yazık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı