HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HyperX Cloud II 7.1 Surround Kablolu Oyuncu Kulaklık Kırmızı 4P5M0AA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
Şu an farkettim az önce linki düzenlemişler. Şu an link kablolu ürüne yönlendiriyor. İlk link kablosuz olana aitti. Sanırım bir hata oldu ve bunun farkına vardılar. İptal edilirse şaşırmam.
İlanı düzelttiler şimdi tekrar arıyorum bilgi güncelleyeceğim
ÖNEMLİ!!!!: Arkadaşlar katalog hatası olmuş, ürün kablolu fakat siz onları aramadan iptal etmiyorlarmış. Lütfen satın alan arkadaşlar arayıp iptal ettirsinler eğer isterlerse. Saygılarımla.
İlanı düzelttiler şimdi tekrar arıyorum bilgi güncelleyeceğim
ÖNEMLİ!!!!: Arkadaşlar katalog hatası olmuş, ürün kablolu fakat siz onları aramadan iptal etmiyorlarmış. Lütfen satın alan arkadaşlar arayıp iptal ettirsinler eğer isterlerse. Saygılarımla.
Düşündüğümü düşünen bir arkadaş. Ha bu arada şu an halihazırda kablolu versiyonun kullanan bir insanım. Diyelim tüm bu işlemler iade vb olmadı eskisini kuzenime hediye ederim yenisi kullanmaya başlarım. O yüzden bu durumdan bir çekincem yok.
Sitesinde kutusu açılmayan ürünlerde iade bulunmakta ibaresi bulunmaktadır.
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HyperX Cloud II 7.1 Surround Kablolu Oyuncu Kulaklık Kırmızı 4P5M0AA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo