mousecanavari Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 HyperX Cloud II günde 2 3 saat takıyorum. Sürekli kafamda iz bırakıyor. İz bırakmaması için yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
HyperX Cloud II günde 2 3 saat takıyorum. Sürekli kafamda iz bırakıyor. İz bırakmaması için yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır?
Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 9 Haziran 2025 #2 mousecanavari dedi: HyperX Cloud II günde 2 3 saat takıyorum. Sürekli kafamda iz bırakıyor. İz bırakmaması için yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Önlenmez, SteelSeries onun için kafa bandı kullanıyor. IEM tercih edebilirsin.
mousecanavari dedi: HyperX Cloud II günde 2 3 saat takıyorum. Sürekli kafamda iz bırakıyor. İz bırakmaması için yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Önlenmez, SteelSeries onun için kafa bandı kullanıyor. IEM tercih edebilirsin.