sial Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 416 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #1 Merhabalar, HyperX Cloud II aldım ve kargom yeni geldi hemen denedim. Şarkı seslerini güzelce alabilirken mikrofonda şöyle bir problemle karşılaştım. Bu iki bölümdeki düzeyleri değiştiremiyorum, ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2022
Merhabalar, HyperX Cloud II aldım ve kargom yeni geldi hemen denedim. Şarkı seslerini güzelce alabilirken mikrofonda şöyle bir problemle karşılaştım. Bu iki bölümdeki düzeyleri değiştiremiyorum, ne yapmam gerekiyor?
Çözüm 3 3 356280 27 Nisan 2022 sial dedi: Merhabalar, HyperX Cloud II aldım ve kargom yeni geldi hemen denedim. Şarkı seslerini güzelce alabilirken mikrofonda şöyle bir problemle karşılaştım. Eki Görüntüle 1371240 Eki Görüntüle 1371241 Bu iki bölümdeki düzeyleri değiştiremiyorum, ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... O düzeyler öyle kalabilir sıkıntı yok. Bende de Cloud 2 var, ayarlar aynı. Ses gidiyor sıkıntı yok.
sial dedi: Merhabalar, HyperX Cloud II aldım ve kargom yeni geldi hemen denedim. Şarkı seslerini güzelce alabilirken mikrofonda şöyle bir problemle karşılaştım. Eki Görüntüle 1371240 Eki Görüntüle 1371241 Bu iki bölümdeki düzeyleri değiştiremiyorum, ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... O düzeyler öyle kalabilir sıkıntı yok. Bende de Cloud 2 var, ayarlar aynı. Ses gidiyor sıkıntı yok.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 27 Nisan 2022 #2 sial dedi: Merhabalar, HyperX Cloud II aldım ve kargom yeni geldi hemen denedim. Şarkı seslerini güzelce alabilirken mikrofonda şöyle bir problemle karşılaştım. Eki Görüntüle 1371240 Eki Görüntüle 1371241 Bu iki bölümdeki düzeyleri değiştiremiyorum, ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... O düzeyler öyle kalabilir sıkıntı yok. Bende de Cloud 2 var, ayarlar aynı. Ses gidiyor sıkıntı yok. Artı 0 Eksi Çözüm
sial dedi: Merhabalar, HyperX Cloud II aldım ve kargom yeni geldi hemen denedim. Şarkı seslerini güzelce alabilirken mikrofonda şöyle bir problemle karşılaştım. Eki Görüntüle 1371240 Eki Görüntüle 1371241 Bu iki bölümdeki düzeyleri değiştiremiyorum, ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... O düzeyler öyle kalabilir sıkıntı yok. Bende de Cloud 2 var, ayarlar aynı. Ses gidiyor sıkıntı yok.