HyperX Cloud II müzik ve film için nasıldır?

Bütçe
2000 TL

II. Wilhelm

Hectopat
Makaleler
3
2000 TL'ye oyunda ses kasmanın yanında müzik dinlemek için de kulaklık arıyorum. HyperX Cloud II müzik performansı olarak nasıldır? Artıları veya eksileri nelerdir?

2 gündür kullanıyorum. Oyun için diyecek bir şey yok sadece ses kasmak için 7.1 özelliğini kapatıp daha rahat ses kasabiliyorum. Müzik konusuna gelirsek, kulaklıkta Bass lar yok denecek kadar az. Bass konusunda benim hiç hoşuma gitmedi.

2000 TL'ye oyunda ses kasmanın yanında müzik dinlemek için de kulaklık arıyorum. HyperX Cloud II müzik performansı olarak nasıldır? Artıları veya eksileri nelerdir?
Ses kasmak için iyi müzik için çok kötü bi kulaklık. Müzik istiyorsan. Corsair veya Steelseries ürünlerine bakman lazım. Bunlarda HyperX kadar güzel ses kasman zor ama dediğim gibi müzik vs performansları çok daha iyi.

Logitech G733 - SteelSeries Prime - SteelSeries 1P bakılabilir. Hem ses kasayım hem de müzik dinleyim dersen.

Bütçe çıkarsan da 2500TL civarına hs80 veya void elite vardı corsair.

Müzik ve film konusunda oldukça başarılı. Hi-Fi destekli bir kulaklık, 16bit müzik açısından avantajlı demektir bu, ses aralığı da fena değil 15-25000Hz, şahsen oldukça memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı