HyperX Cloud II nasıl?

Etoprak1921

Hectopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• IMG-20230621-WA0049.jpg
    IMG-20230621-WA0049.jpg
    193,1 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
İyidir, hoştur, kalitelidir ama Fransa'dan almışken keşke kablosuz modelini tercih etseydin. Ses seviyesi çok yüksek onu söyleyeyim, kulağının sağır olmasını istemiyorsan %100 seviyesindeyken müzik dinleme hocam, hayırlı olsun.

Bu kulaklık yaklaşık 500 TL olmasına rağmem daha memnundum.
HyperX Cloud 2'ye geçme sebebim Valorant oynamam ve tüm e-spor, dünya çapındaki oyuncular, yayın açanlarda bunu gördüğüm için aldım ve pişman oldum. Bana gelen kulaklıkta mı sorun var belki de bilmiyorum hiç bu kulaklığı başka yerde test etmedim ve başka yerde bu kulaklığın aynısını kullanmadım ama bir türlü beğenemedim.

Linkini attığım kulaklığı da kuzenime hediye etmiştim ve daha geçen hafta yenisini aldı hiç şüphe etmeden.
Kısacası memnun değilim ve kulaklığı aldığım günler iki üç farklı konu açmıştım şikayetlerimle ilgili vs.

İlk kez 2016 yılında aldım 2022'ye kadar 6 yıl kullandım sonra tabi ömrünü doldurdu. Ama çok memnun oldugum icin aynısından bir daha aldım bunu da 5-6 yıl kullanmayı umuyorum.

İlk kez 2016 yılında aldım 2022'ye kadar 6 yıl kullandım sonra tabii ömrünü doldurdu. Ama çok memnun oldugum icin aynısından bir daha aldım bunu da 5-6 yıl kullanmayı umuyorum.

HyperX Cloud 2'ye geçme sebebim Valorant oynamam ve tüm e-spor, dünya çapındaki oyuncular, yayın açanlarda bunu gördüğüm için aldım ve pişman oldum. Bana gelen kulaklıkta mı sorun var belki de bilmiyorum hiç bu kulaklığı başka yerde test etmedim ve başka yerde bu kulaklığın aynısını kullanmadım ama bir türlü beğenemedim.

Linkini attığım kulaklığı da kuzenime hediye etmiştim ve daha geçen hafta yenisini aldı hiç şüphe etmeden.
Kısacası memnun değilim ve kulaklığı aldığım günler iki üç farklı konu açmıştım şikayetlerimle ilgili vs.

İyidir, hoştur, kalitelidir ama Fransa'dan almışken keşke kablosuz modelini tercih etseydin. Ses seviyesi çok yüksek onu söyleyeyim, kulağının sağır olmasını istemiyorsan %100 seviyesindeyken müzik dinleme hocam, hayırlı olsun.

Evet oyun için gayet iyi.

Diğer işler içinde kullanabilirsin.

Hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Hocam indirimdeydi kablolusu oldukça ucuza geldi aslında kablosuz 150 euro bandındaydı ben kablolusunu 75 euro aldım doğrusu.

Ben de SteelSeries Siberia 200 kullanıyordum (ondan önce v2). İki modelin de tek tarafı bozuldu ve bu sefer Kingston HyperX Cloud 2 aldım herkes bunu öneriyor diye. İlk kulağıma taktığımda bozuk sandım :D CS:GO oynuyorum ve bütün gerçeklik kayboldu resmen. Driver vs. kurdum meğer alışmak gerekiyormuş, neyse şimdi alıştım ama ses kasma konusunda iyi.
Fakat halen iddia ediyorum; ses kasma konusunda siberia daha iyiydi ve müzik konusunda da bunu tokatlar :D Ama n'aparsın aldık kullanıyoruz.
Abartıldığını düşünüyorum. 7.1'e basıyorsun çok şey değişmiyor, ama bendeki siberia v2'nin ses kartında acayip fark ediyordu. THX vs. hepsi bunu tokatlar bence.

Ben de SteelSeries Siberia 200 kullanıyordum (ondan önce v2). İki modelin de tek tarafı bozuldu ve bu sefer Kingston HyperX Cloud 2 aldım herkes bunu öneriyor diye. İlk kulağıma taktığımda bozuk sandım :D CS:GO oynuyorum ve bütün gerçeklik kayboldu resmen. Driver vs. kurdum meğer alışmak gerekiyormuş, neyse şimdi alıştım ama ses kasma konusunda iyi.
Fakat halen iddia ediyorum; ses kasma konusunda siberia daha iyiydi ve müzik konusunda da bunu tokatlar :D Ama n'aparsın aldık kullanıyoruz.
Abartıldığını düşünüyorum. 7.1'e basıyorsun çok şey değişmiyor, ama bendeki siberia v2'nin ses kartında acayip fark ediyordu. THX vs. hepsi bunu tokatlar bence.
Evet, özet geçmek gerekirse HyperX Cloud II kullanıcıları olarak ikimizde bu kulaklığı satın aldığımıza çok pişmanız belli ki.

@expeditious @MakeMyDay İkinize de katılıyorum, kulaklığı ilk aldığımda ben de çok büyük hayal kırıklığına uğradım, (önceki kulaklığım Logitech G35'ti ve sürekli 7.1 modunda kullanıyordum) Cloud II'nin 7.1 modunu söylemeye gerek yok zaten büyük bir rezalet. Ancak stereo moda da alıştıktan sonra seslerin ne kadar iyi geldiğini anladım, alışmak gerekiyormuş. Ancak konfor konusunda Logitech G35'i arıyorum maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı