HyperX Cloud II Ses Kartı Cızırtı Problemi

FinalKenpachi

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Bende bu kulaklıktan var. Yalnız kulaklığı ses kartı ile kullandığım zaman cızırtı sesleri duymaktayım. Kulaklığı sadece jak girişinden bağladığımda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. İnternet üzerinde araştırdığım kadarıyla benzer sorunları yaşayanlar olmuş fakat bir çözüm bulamadım maalesef.

Bu kulaklığın incelemesi Technopat tarafından da yapılmıştı. Acaba Recep bey ya da Ali bey sizler de benzer bir problemle karşılaştınız mı? Ya da çözümünü biliyor musunuz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sorunu hala yaşıyor musunuz aynı sorun benim Cloud 2'de de var ne yapmalıyım?

Driver güncellemesi çıktı. Ama resmi olarak yayinlamadilar. Twitter dan ulaş hyperx e link atarlar.

bu güncellemeyi indirdiğinizde sorun tamamen ortadan kalktı mı ?. bu kadar para veriyoruz böyle sorunlarla karşılaşmak üzücü bide driver linki elinizde var ise atarmısınız

Leptop kullanıyorum bütün usb girişlerine taktım

Evet sorunum tamamen kalktı. Linki mesajla göndereyim.

Edit: Forumda özel mesaj göndermeyi bulamadım. Bana twitterdan ulaş. Yada direk Kingston'a ulaş link için. Şimdi buraya koysam ceza verirler. finalkenpachii twitter adresim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…