Bende bu kulaklıktan var. Yalnız kulaklığı ses kartı ile kullandığım zaman cızırtı sesleri duymaktayım. Kulaklığı sadece jak girişinden bağladığımda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. İnternet üzerinde araştırdığım kadarıyla benzer sorunları yaşayanlar olmuş fakat bir çözüm bulamadım maalesef.
Bu kulaklığın incelemesi Technopat tarafından da yapılmıştı. Acaba Recep bey ya da Ali bey sizler de benzer bir problemle karşılaştınız mı? Ya da çözümünü biliyor musunuz? Teşekkürler.
bu güncellemeyi indirdiğinizde sorun tamamen ortadan kalktı mı ?. bu kadar para veriyoruz böyle sorunlarla karşılaşmak üzücü bide driver linki elinizde var ise atarmısınız
Evet sorunum tamamen kalktı. Linki mesajla göndereyim.
Edit: Forumda özel mesaj göndermeyi bulamadım. Bana twitterdan ulaş. Yada direk Kingston'a ulaş link için. Şimdi buraya koysam ceza verirler. finalkenpachii twitter adresim.
Evet sorunum tamamen kalktı. Linki mesajla göndereyim.
Edit: Forumda özel mesaj göndermeyi bulamadım. Bana twitterdan ulaş. Yada direk Kingston'a ulaş link için. Şimdi buraya koysam ceza verirler. finalkenpachii twitter adresim.
Twitter'dan bana gelen bir şey yok. Mail adresinizi verin yukarıda ki arkadaş gibi yollayayım. Linki kingstondan da alabilirsiniz arkadaşlar. Herkese tek tek gönderemem.