HyperX Cloud II Sesi Az ve Tiz Geliyor

BarbarosEge

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Bugün aldım ve ilk olarak müzik açtığımda sesin tiz geldiğini hissettim Valorant'a girdim ve kulağımı cırmalayacak şekilde bir tizlik vardı. Eski kulaklığım olan Rampage Drop Plus çok daha kaliteli ses veriyordu. Sonrasında bazı equalizer ayarları yaptım tizlik azaldı ama hala drop Plus'tan daha kaliteli ses geliyor gibi hissediyorum. Bütün sesleri en yükseğe aldığımda bile çok fazla bir ses vermediğini fark ettim. Arkadaşım kendi Cloud 2 kulaklığına hoparlör gibi ses veriyor diyordu. İlk kullandığım anda sesin bu kadar kötü gelmesi normal mi? Çünkü direkt takıp herhangi bir driver kurmadan kullanabiliyorum diye biliyordum bu kulaklığı. Jak girişini tam taktım, hem anakarta hem de kasaya takım bir şey fark etmedi, USB ile kullanıyorum.

"""

ASUS Prime B450M-K II

USB kartı olduğu için her bilgisayarda aynı performansı verir. Talimatları izleyip driver güncelle.

Dediğinizi yaptım ilk geldiği gibi tiz gelmiyor fakat Cloud2'nin ses kalitesi gerçekten buysa çok abartmışlar bir sorun var olabilir mi acaba yenisiyle değiştirsem mi ne düşünüyorsunuz.

Merhaba hocam çözüme ulaştınız mı ? Bende cloud 2 Wireless aldım hiç memnun kalmadım ses az ve tiz bukadar abartılan kulaklı bu olamaz

Merhaba hocam çözüme ulaştınız mı? Bende Cloud 2 Wireless aldım hiç memnun kalmadım ses az ve tiz bu kadar abartılan kulaklı bu olamaz.

Hocam bende drop Plus var o Cloud 2'nin sesini hiç beğenmedim ya hatalıydı ya da gerçekten sesi öyle. Bazı ekolayzer ayarları yaptım sesi düzeldi birazcık ama çok basslı gibime geldi yine dap dap dap diye ses geliyordu ateş ederken😄.ben de yenisiyle değiştirmeyi denedim değiştirmediler iade ettim. Drop Plus'ın kaliteli bir kulaklık olduğunu biliyorum ama Cloud2'nin daha iyi olacağını düşünmüştüm ne yazık ki hiç de öyle olmadı. Eğer bendeki Cloud2 normal ise hiçbir şekilde önermem drop Plus varken. Bu arada arkadaşımdaki Cloud2 hoparlör gibi ses veriyordu ben %100'de kullanmama rağmen normaldi bence benimki hatalı sizinki de öyle ise iade edin bir de kablosuz almışsınız paranıza yazık tabii ilk yenisiyle değiştirmeyi deneyin.

Gerçekten sesi böyle ise bukadar insan bunu nasıl kullanıyor inanılır gibi değil.Razer Nari ultimate var bende 4 yıllık kulaklık ve neredeyse cloud 2 Wireless a göre 2 katı ses alıyorum, bunun daha iyi olacağına inandığın için aldım,bu bi garip sesler tiz geliyor bas lar desen oda tuhaf. Cs go da sadece silah sesleri var ayak seslerini duymak için çok dikkatli dinlemek gerek şaka gibi.
Yabancı bi forum da bi yazı okudum sanki yastığın altından ses alıyorum gibi demiş biri 😀 tamamen öyle bendeki.

Merhaba hocam çözüme ulaştınız mı? Bende Cloud 2 Wireless aldım hiç memnun kalmadım ses az ve tiz bu kadar abartılan kulaklı bu olamaz.

Gerçekten sesi böyle ise bu kadar insan bunu nasıl kullanıyor inanılır gibi değil. Razer nari Ultimate var bende 4 yıllık kulaklık ve neredeyse Cloud 2 Wireless'a göre 2 katı ses alıyorum, bunun daha iyi olacağına inandığın için aldım, bu bir garip sesler tiz geliyor baslar desen oda tuhaf. CS:GO'da sadece silah sesleri var ayak seslerini duymak için çok dikkatli dinlemek gerek şaka gibi.
Yabancı bir forum da bir yazı okudum sanki yastığın altından ses alıyorum gibi demiş biri 😀 tamamen öyle bendeki.

İade edin hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı