Goleo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 Merhaba. Açıkçası hem oyunda hem de dışarıda kullanmayı düşünüyorum. Amazon'da ikisi de gayet güzel indirimde fakat hangisini alsam kararsızım.
Merhaba. Açıkçası hem oyunda hem de dışarıda kullanmayı düşünüyorum. Amazon'da ikisi de gayet güzel indirimde fakat hangisini alsam kararsızım.
5 528185 Decapat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 816 Çözümler 1 10 Eylül 2023 #2 Goleo dedi: Merhaba. Açıkçası hem oyunda hem de dışarıda kullanmayı düşünüyorum. Amazon'da ikisi de gayet güzel indirimde fakat hangisini alsam kararsızım. Genişletmek için tıkla... Cloud ll.
Goleo dedi: Merhaba. Açıkçası hem oyunda hem de dışarıda kullanmayı düşünüyorum. Amazon'da ikisi de gayet güzel indirimde fakat hangisini alsam kararsızım. Genişletmek için tıkla... Cloud ll.
Goleo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #3 Hocam nedenini soylerseniz daha guzel olabilir açıkçası dışarısı için Cloud 2 gider mi çok emin olamadım.
Hocam nedenini soylerseniz daha guzel olabilir açıkçası dışarısı için Cloud 2 gider mi çok emin olamadım.