HolyE Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 2 kulaklık arasında kaldım. Hangisini alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Önerdiğiniz ürünün diğer ürüne göre neden daha iyi olduğunu belirtirseniz sevinirim.
2 kulaklık arasında kaldım. Hangisini alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Önerdiğiniz ürünün diğer ürüne göre neden daha iyi olduğunu belirtirseniz sevinirim.
Yuud Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 483 25 Ocak 2023 #2 HolyE dedi: 2 kulaklık arasında kaldım. Hangisini alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Önerdiğiniz ürünün diğer ürüne göre neden daha iyi olduğunu belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Genel kullanım amacı nedir ?
HolyE dedi: 2 kulaklık arasında kaldım. Hangisini alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Önerdiğiniz ürünün diğer ürüne göre neden daha iyi olduğunu belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Genel kullanım amacı nedir ?
HolyE Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #3 Yuud dedi: Genel kullanım amacı nedir ? Genişletmek için tıkla... oyun amaçlı
Yuud Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 483 26 Ocak 2023 #4 HolyE dedi: oyun amaçlı Genişletmek için tıkla... FPS ise Cloud ll
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.461 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #5 Corsair Void kulaklıklar da genel olarak dip ses sorunu var yazılımsal olarak.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.692 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2023 #6 HyperX Cloud II ben de merak ediyorum nasıl bir kulaklıktır?
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.461 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #7 Parti Şapkası dedi: HyperX Cloud II ben de merak ediyorum nasıl bir kulaklıktır? Genişletmek için tıkla... Ben yeni aldım şimdi geldi baya iyi duruyor daha tam test etmedim ama.
Parti Şapkası dedi: HyperX Cloud II ben de merak ediyorum nasıl bir kulaklıktır? Genişletmek için tıkla... Ben yeni aldım şimdi geldi baya iyi duruyor daha tam test etmedim ama.