Hyperx Cloud II vs Hyperx Cloud Alpha S vs SteelSeries Arctis 3

Talha Karakaya

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Hyperx Cloud II, Hyperx Cloud Alpha S, SteelSeries Arctis 3. Bu kulaklıklardan hangisi ses kalitesi ve ses kasma bakımından iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis 3 diğer iki kulaklığa göre çok daha düşük seviyede bence Arctis 5'e göre kıyaslayın fiyatları da Arctis 5 fiyatına yakın. Ses konusunda Cloud II ve Cloud Alpha önde, tavsiyem eğer iyi bir ses kartına sahipseniz Cloud Alpha tarafında olacaktır.

artic 5/ artic 7 / cloud alpha 3 nüde kullandım cloud 2 nin üstüne kulaklık yok oyun oynuyorsanız eğer cloud 2 şaşma.

İki gün önce satın aldım. Muazzam.

Arctic 3, 5 ve 7 donanımsal olarak aynı. Sürücüleri bile aynı, sadece yazılımsal farklar var.

Kesinlikle HyperX Cloud Alpha S. PC Hocası +sı -si ile beraber bir video yapmıştı. İzlemenizi tavsiye ederim.

Ses kartı olarak bunu kullanıyorum Creative in GH0140A bununla beraber oluru var mı dersiniz?
Cloud Alpha s daha iyi bir tercih.
ekstara ses kartı gerekli mi sizce
ses kartına ihtiyaç duyuyor musun? Steel series arctis 3 kullanıyorum şuan ben.
Hyperx Cloud Alpha S her alanda diğerlerinden daha üstün.Alınabilir.
Cloud 2 den de daha mı iyidir diyorsunuz ses kartı vs var cloud 2 dede daha iyi olmaz mı?

Dosya Ekleri

• V1RY_1_201908082141165784.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 92

Cloud Alpha S'den zaten bir ses kartı çıkıyor ve gayet iyi bir ses kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…