Ney geldi? Hayırlı olsun.
Teşekkürler, Cloud Core aldım, biraz araştırmadan sonra, ve ses kalitesi gayet muhteşem. Geçici süreliğine 30 TL'lik bir Snopy kulaklık kullanıyordum, ondan buna geçince bir wow oldum
Mikrofon güzel, Steam'de özellikle çok temiz ses veriyor, kulaklığın ses kalitesi zaten çok iyi ama herkesin aksine şunu söylemek istiyorum, herkes ses 1 seviye daha artırılabilse çok iyi olur ve bassları biraz zayıf kalıyor diyordu, ikisi de kesinlikle yok, bass seviyesini şöyle açıklayayım, Pewdiepie ''p'' derken bile bassın etkisini hissedebiliyorum
Bir de bırakın sesi artırmayı, ses seviyesini normalde kullandığım ayarın yarısına çektim, şu anlık kullanalı 1.5 saat falan oluyor bir şey diyemeyeceğim pek fazla ama kulaklık şuan muhteşem gibi duruyor. Bu arada
@Barış Tolon hocam, size bir şey soracaktım, yanlış hatırlamıyorsam siz de kullanıyordunuz, bilirsiniz, mikrofon bazı yerlerde arkada hışırtı sesi yaratıyor, bazı yerlerde ise (Steam vs.) ses neredeyse bir profesyonel mikrofon kadar temiz, hışırtı çıkaran durumlarda ne yapmalıyım?