E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 10 Aralık 2023 #11 Soraka Kajmer dedi: O zaman ticket atıp yanlış yazdıklarını belirtelim. İnsanlar yanlışlıkla almasınlar. Genişletmek için tıkla... Aynen. Kusura bakmayın biraz kaba oldu, geceleri gergin oluyorum.
Soraka Kajmer dedi: O zaman ticket atıp yanlış yazdıklarını belirtelim. İnsanlar yanlışlıkla almasınlar. Genişletmek için tıkla... Aynen. Kusura bakmayın biraz kaba oldu, geceleri gergin oluyorum.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.034 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #12 emirhannk dedi: Aynen. Kusura bakmayın biraz kaba oldu, geceleri gergin oluyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam. Varsa benim de yanlış hareketim kusura bakmayın.
emirhannk dedi: Aynen. Kusura bakmayın biraz kaba oldu, geceleri gergin oluyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam. Varsa benim de yanlış hareketim kusura bakmayın.
B Bugraarda Centipat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #13 Beyler konuyu açıp tartışmanıza neden olduğum için asıl ben özür dilerim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.392 Çözümler 19 10 Aralık 2023 #14 V2 Pro'nun yazılımı sıkıntılı. Ben dahil yabancı forumlarda bir çok kişi bu durumdan muzdarip. Kulaklık Synapse yazılımına tepki vermiyor ve THX özelliği de kullanılamıyor. Şu anda Steelseries'in Sonar yazılımı ile kullanıyorum. @Bugraarda
V2 Pro'nun yazılımı sıkıntılı. Ben dahil yabancı forumlarda bir çok kişi bu durumdan muzdarip. Kulaklık Synapse yazılımına tepki vermiyor ve THX özelliği de kullanılamıyor. Şu anda Steelseries'in Sonar yazılımı ile kullanıyorum. @Bugraarda