HyperX Cloud II Wireless alınır mı?

RTX2023

Hectopat
Daha fazla  
Şu ana Amazon'da 1800TL başka mağazalardan 1000TL daha uygun sizce bu fiyata alınır mı?

Bence bu fiyatta alınır. Bu fiyatta pek bir rakibinin olduğunu düşünmüyorum.

Şöyle söyleyim 1 hafta önce 1500TL idi fakat bir daha o fiyata düşeceğini sanmıyorum çünkü dolar artıyor ve Türk tüketicilieri sadece Türkiye'de satılan ürünlere mahkum ediyorlar. İhtiyacın varsa kaçırma.

Son düzenleme:
Siparişi geçtim hocam zaten Cloud 2 kulanıyordum yıllardır gayet memnunum öylede devam eder umarım.

Not:Mikrofon hariç memnunum .

Ben de Cloud 2 kullanıyorum mikrofonundan yana bir sıkıntım hiç olmadı sadece arada bir robot oluyordum DC kullanırken arkadaşlarım uyarıyordu tak çıkart yapıyordum jackı düzeliyordu yani.

Mikrofon konusunda bir teknik bilgim yok. O yüzden en basit şekilde daha iyi olmasını beklerdim deyim mikrofonun.

Robot ses gibi şeylerle pek karşılaşmadım ben.

Mikrofon konusunda bir teknik bilgim yok. O yüzden en basit şekilde daha iyi olmasını beklerdim deyim mikrofonun.

Robot ses gibi şeylerle pek karşılaşmadım ben.
mikrofon kalitesi yeterli ya 3 yıldır kullanıyorum ben daha kaliteli olmasını istiyorsan Quadcast falan alman lazım

Mikrofon kalitesi yeterli ya 3 yıldır kullanıyorum ben daha kaliteli olmasını istiyorsan quadcast falan alman lazım.

Düşünüyorum ama çok pahalı vaz geçiyorum sonra.

Normal kullanım için çok da önemli değil dediğin gibi pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…