HyperX Cloud II Wireless kutu farklılığı

598332

Centipat
Merhaba, HyperX Cloud II Wireless almaya karar verdim fakat farklı mağazalardaki farklı kutular dikkatimi çekti. Bir kutuda Wireless + 7.1 ve legendary sound yazıyor. Diğerinde ise sadece Wireless ve legendary comfort yazıyor. Bu ürünler birbirinden farklı mı yoksa olay sadece kutu tasarımından mı ibaret? Görselleri ekliyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• 31A194E0-BF95-4D81-881C-1D83C762E93C.jpeg
    145,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 657BD5EC-CC95-47CF-8E98-C9589FFF73A7.jpeg
    492,5 KB · Görüntüleme: 84
Yüksek ihtimal üretim yılları farklı olduğu için kutu tasarımında farklılıklar oluşmuş. Ürün içeriğinin aynı olduğunu sadece kutunun farklı olduğunu düşünüyorum.

İsime bakılırsa birisi daha çok konfora, diğeri performansa önem verilerek üretilmiş.

Yüksek ihtimal üretim yılları farklı olduğu için kutu tasarımında farklılıklar oluşmuş. Ürün içeriğinin aynı olduğunu sadece kutunun farklı olduğunu düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum.

İsime bakılırsa birisi daha çok konfora, diğeri performansa önem verilerek üretilmiş.
İki ürün arasında görsel açıdan bir fark yok aslında. Yine de bir kutuda 7.1 yazısının olmaması tereddüte düşürdü beni.

Cloud2 2022'de alınmaz, wireless olanı hiç alınmaz berbat bir kulaklık.
Ne alınır peki?

Bende öyle düşünüyorum.

İki ürün arasında görsel açıdan bir fark yok aslında. Yine de bir kutuda 7.1 yazısının olmaması tereddüte düşürdü beni.

Ne alınır peki?
Piyasayı çok bilmiyorum o yüzden öneremem.
Daha geçen gün cloud 2 kablolu alıp geri iade etmiş biri olarak yaptım o yorumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…