Satılık HyperX Cloud II Wireless

Makaleler
9
Daha fazla  
Merhaba, kulaklığım satılıktır. Şubat ayında satın alındı. Kutu içeriği tam olup faturası ve garantisi durmaktadır. Sadece Ankara içine elden satılıktır.

Fiyat: 1400TL

Not: Fiyat güncellendi.

Attığınız "beğenmedim" emojilerin sebebini öğrenebilir miyim? Fiyat mı çok fazla geliyor? Eğer öyle ise düzenleme yapacağım, teşekkürler..
@The Theseus @Rootsy @Daylight Art

Son düzenleme:
Ben ikinci eli çok seviyorum hocam. Fiyatı uygun, beğenmezsem çok zarar etmeden satabilme durumu, deneyip olma ya da beğenmezsem almama vs vs. Öte yandan ikinci el 4 aydır kullanılan bir kulaklığın uygun olması gerekiyor ki almayı düşüneyim. 1890 lira +3 taksit +kendi adıma +ücretsiz kargo seçeneği varken ben bu fiyatı beğenmedim. Ha kaç olmalı derseniz ki dersiniz sıfırının yarısı ayni ben öyle satıyorum genelde bu tür şeyleri.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/razer-blackshark-v2-usb.1936218/ mesela.

Şahsen, internette bulunan diğer ilanlara göre bu fiyatı yazdım. En düşük fiyatlı ilan bu.

1800 lira olan bir ürünü ikini el 900 liraya satmak benim açımdan pek iyi olmaz... Ayrıca siz en uyguna ben ise satabileceğim en pahalı şekilde satmak isterim bu ürünü. Bu hem benim hem de tüm satıcılar için geçerli.

Tahmin ediyorum ki atılan tüm "beğenmeyenler" bu fiyattan kaynaklanıyor, buda benim ilanıma olan bakış açısını değiştiriyor ne yazık ki...

Mesela gönderdiğiniz linkteki ilanda "Razer Viper Ultimate" satıyor olduğunuzu, 1100TL'nin uygun olduğunu belirtmişsiniz. Bu fiyat sizin anlayışınıza pek uymuyor gibi. Sonuçtu Ben bu fareyi adıma faturalı bir şekilde 1400TL'ye alabiliyorum.

Son düzenleme:
Ultimate'yi 1025 liraya satmıştım 10 saat kullandığım bir üründü. Piyasada sıfırı yoktu en düşük 1600 liraya 5-6 aydır kullanılanlar vardı. Linki kulaklık gibi daha kişisel cihazlara örnek olsun diye attım hocam yanlış anlaşılmasın. İyi alışverişler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…