I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.567 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Eylül 2024 #11 berke1714 dedi: Peki sizin seviginiz model var mı kumaş? Genişletmek için tıkla... Corsair HS80
M mammiv Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #12 imgenius dedi: Corsair HS80. Genişletmek için tıkla... Hocam HS80 satan yer bulamıyorum bulsam da fiyatları aşırı uçuk oluyor. Hangi site ne zaman stok yeniler bilginiz var mı?
imgenius dedi: Corsair HS80. Genişletmek için tıkla... Hocam HS80 satan yer bulamıyorum bulsam da fiyatları aşırı uçuk oluyor. Hangi site ne zaman stok yeniler bilginiz var mı?
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.567 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Eylül 2024 #13 mammiv dedi: Hocam HS80 satan yer bulamıyorum bulsam da fiyatları aşırı uçuk oluyor. Hangi site ne zaman stok yeniler bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Gencergaming ve itopyayi takip etmeni oneririm, kesin bir fikrim yok malesef.
mammiv dedi: Hocam HS80 satan yer bulamıyorum bulsam da fiyatları aşırı uçuk oluyor. Hangi site ne zaman stok yeniler bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Gencergaming ve itopyayi takip etmeni oneririm, kesin bir fikrim yok malesef.
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #14 Bu kulaklığın ses performansı ve rahatlığı nasıl almayı düşünüyorum. Şu an 2700TL gözüküyor? FPS oyunları için kullanacağım. Özellikle rahat olması önemli.
Bu kulaklığın ses performansı ve rahatlığı nasıl almayı düşünüyorum. Şu an 2700TL gözüküyor? FPS oyunları için kullanacağım. Özellikle rahat olması önemli.