padden Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 523 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-sn0011nt Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #11 hsn741 dedi: Başkası sormadan sorayım soruyu; Fifine H9 mu bu mu? Genişletmek için tıkla... Sadece FPS oynuyorsan bunu al ben her oyunda takıldıgımdan Fifine sipariş ettim.
hsn741 dedi: Başkası sormadan sorayım soruyu; Fifine H9 mu bu mu? Genişletmek için tıkla... Sadece FPS oynuyorsan bunu al ben her oyunda takıldıgımdan Fifine sipariş ettim.
sylas25 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #12 berraassde dedi: Neredeyse BlackShark v2X ile aynı fiyata satılıyor almak isteyenler kaçırmamalı. Genişletmek için tıkla... Forumlarda çok fazla şikayet var sesler boğuk silah sesleri çok fazla patlak diye kullanıyor musunuz?
berraassde dedi: Neredeyse BlackShark v2X ile aynı fiyata satılıyor almak isteyenler kaçırmamalı. Genişletmek için tıkla... Forumlarda çok fazla şikayet var sesler boğuk silah sesleri çok fazla patlak diye kullanıyor musunuz?
B berraassde Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 786 Çözümler 2 29 Haziran 2025 #13 sylas25 dedi: Forumlarda çok fazla şikayet var sesler boğuk silah sesleri çok fazla patlak diye kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok ben almadım fakat BlackShark v2X kullanmıştım çok kalitesiz hele ki anakartınız kötüyse Allah'a emanet.
sylas25 dedi: Forumlarda çok fazla şikayet var sesler boğuk silah sesleri çok fazla patlak diye kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok ben almadım fakat BlackShark v2X kullanmıştım çok kalitesiz hele ki anakartınız kötüyse Allah'a emanet.
padden Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 523 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-sn0011nt Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #14 sylas25 dedi: Forumlarda çok fazla şikayet var sesler boğuk silah sesleri çok fazla patlak diye kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sesler çok dipten geliyor bildiğim kadarıyla Cloud 3'te. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2025
sylas25 dedi: Forumlarda çok fazla şikayet var sesler boğuk silah sesleri çok fazla patlak diye kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sesler çok dipten geliyor bildiğim kadarıyla Cloud 3'te.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.745 Çözümler 10 29 Haziran 2025 #15 AdaBagcibasi dedi: Sepette 200 TL indirimle beraber başlıktaki fiyata denk geliyor. Bu fiyata alınabilir. HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tık www.mediamarkt.com.tr Eki Görüntüle 2522916 Genişletmek için tıkla... Bu mu yoksa Barracuda mı? (Cloud 2 kullanıcısıyım.)
AdaBagcibasi dedi: Sepette 200 TL indirimle beraber başlıktaki fiyata denk geliyor. Bu fiyata alınabilir. HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tık www.mediamarkt.com.tr Eki Görüntüle 2522916 Genişletmek için tıkla... Bu mu yoksa Barracuda mı? (Cloud 2 kullanıcısıyım.)