HyperX Cloud III alınır mı?

MorganJones

Decapat
Daha fazla  
2.799 TL'ye HyperX Cloud III almayı düşünüyorum. Çoğunlukla oyun oynuyorum fakat müzik için çok kötü olmasını istemiyorum. Sizce iyi bir seçim mi?

2200 tlye almıştım güzel ama şuanki fiyat için bence pahalı az daha düşmesi lazım

2700 TL'ye ondan daha iyi bir kulaklık yok, G PRO X 4500, HS 80 3200 Türk lirasiyken daha ne kadar düşsün?

Ben dediğim gibi kuponsuz 2200 TL almıştım kuponum da olsaydı 2000 TL alabilirdim artı olarak müzik istiyor bass konusunda ben memnun değilim ayar yapınca da sıkıntılar oluyor.

2700 TL'ye ondan daha iyi bir kulaklık yok, G pro x 4500, Hs 80 3200 türk lirasiyken daha ne kadar düşsün?
USB'yi direkt kasaya bağlıyoruz değil mi ? Ses kartına falan ihtiyaç var mı ?

Ben dediğim gibi kuponsuz 2200 TL almıştım kuponum da olsaydı 2000 TL alabilirdim artı olarak müzik istiyor bass konusunda ben memnun değilim ayar yapınca da sıkıntılar oluyor.
Müzik kulağım çok iyi değildir. İnternette gezerken ve oyun oynarken arkada çalıyor genelde.

USB'yi direkt kasaya bağlıyoruz değil mi ? Ses kartına falan ihtiyaç var mı ?

Müzik kulağım çok iyi değildir. İnternette gezerken ve oyun oynarken arkada çalıyor genelde.
Ben oyun oynuyorum genelde memnunum alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…