A akussuka Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #1 Yaklaşık 3K bütçe ile Gaming kulaklık alacağım. İzlediğim videolar üzerine bunda kara kıldım. Daha iyisi var derseniz farklılıklarıyla beraber söyleyebilecek varsa sevinirim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3BS...333&creativeASIN=B0C3BSZ56D&linkCode=asn&th=1 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2025
Yaklaşık 3K bütçe ile Gaming kulaklık alacağım. İzlediğim videolar üzerine bunda kara kıldım. Daha iyisi var derseniz farklılıklarıyla beraber söyleyebilecek varsa sevinirim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3BS...333&creativeASIN=B0C3BSZ56D&linkCode=asn&th=1
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #2 Alınır.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.739 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #3 akussuka dedi: Yaklaşık 3K bütçe ile Gaming kulaklık alacağım. İzlediğim videolar üzerine bunda kara kıldım. Daha iyisi var derseniz farklılıklarıyla beraber söyleyebilecek varsa sevinirim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3BS...333&creativeASIN=B0C3BSZ56D&linkCode=asn&th=1 Genişletmek için tıkla... Attığınız kulaklık özellikle FPS oyunları konusunda gayet tatmin edecektir diye düşünüyorum. Alabilirsiniz.
akussuka dedi: Yaklaşık 3K bütçe ile Gaming kulaklık alacağım. İzlediğim videolar üzerine bunda kara kıldım. Daha iyisi var derseniz farklılıklarıyla beraber söyleyebilecek varsa sevinirim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3BS...333&creativeASIN=B0C3BSZ56D&linkCode=asn&th=1 Genişletmek için tıkla... Attığınız kulaklık özellikle FPS oyunları konusunda gayet tatmin edecektir diye düşünüyorum. Alabilirsiniz.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 25 Mayıs 2025 #4 Bu bütçede oyun için en iyilerden diyebilirim bende kullanıyorum gayet memnunum.
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 610 Çözümler 18 25 Mayıs 2025 #5 Kırmadan önce gayet severek kullanıyordum. Şuan Blackshark V2X kullanıyorum. Mikrofon dışında her konuda Hyperx daha iyiydi. Kesinlikle alınır.
Kırmadan önce gayet severek kullanıyordum. Şuan Blackshark V2X kullanıyorum. Mikrofon dışında her konuda Hyperx daha iyiydi. Kesinlikle alınır.
A akussuka Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #6 XPlasma dedi: Attığınız kulaklık özellikle FPS oyunları konusunda gayet tatmin edecektir diye düşünüyorum. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Genelde oynadığım oyunlar FIFA, CS, Forza, birkaç FPS oyunu ve hikayeliler iyi olacaktır o zaman. Jules dedi: Kırmadan önce gayet severek kullanıyordum. Şu an BlackShark v2X kullanıyorum. Mikrofon dışında her konuda HyperX daha iyiydi. Kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Mikrofon dışında derken hocam v2X e göre mi kötü yoksa ortalama altı mı?
XPlasma dedi: Attığınız kulaklık özellikle FPS oyunları konusunda gayet tatmin edecektir diye düşünüyorum. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Genelde oynadığım oyunlar FIFA, CS, Forza, birkaç FPS oyunu ve hikayeliler iyi olacaktır o zaman. Jules dedi: Kırmadan önce gayet severek kullanıyordum. Şu an BlackShark v2X kullanıyorum. Mikrofon dışında her konuda HyperX daha iyiydi. Kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Mikrofon dışında derken hocam v2X e göre mi kötü yoksa ortalama altı mı?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.077 Çözümler 6 25 Mayıs 2025 #7 Jules dedi: Kırmadan önce gayet severek kullanıyordum. Şu an BlackShark v2X kullanıyorum. Mikrofon dışında her konuda HyperX daha iyiydi. Kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Cloud 3 mü kırdınız Cloud 2 mi?
Jules dedi: Kırmadan önce gayet severek kullanıyordum. Şu an BlackShark v2X kullanıyorum. Mikrofon dışında her konuda HyperX daha iyiydi. Kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Cloud 3 mü kırdınız Cloud 2 mi?
A akussuka Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #8 Eriksen dedi: Bu bütçede oyun için en iyilerden diyebilirim bende kullanıyorum gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Bir kulaklık ile karşılaştırıyorum sanırım alacağım bunu.
Eriksen dedi: Bu bütçede oyun için en iyilerden diyebilirim bende kullanıyorum gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Bir kulaklık ile karşılaştırıyorum sanırım alacağım bunu.
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 610 Çözümler 18 25 Mayıs 2025 #9 ozguven_askim dedi: Cloud 3 mü kırdınız Cloud 2 mi? Genişletmek için tıkla... 3 akussuka dedi: Genelde oynadığım oyunlar FIFA, CS, Forza, birkaç FPS oyunu ve hikayeliler iyi olacaktır o zaman. Mikrofon dışında derken hocam v2X e göre mi kötü yoksa ortalama altı mı? Genişletmek için tıkla... Mikrofonu kötü değil sadece V2X'inki bir tık daha iyi geliyor bana. Bu bütçeye gelen her sette mikrofon kalitesi aşağı yukarı aynı olacaktır zaten.
ozguven_askim dedi: Cloud 3 mü kırdınız Cloud 2 mi? Genişletmek için tıkla... 3 akussuka dedi: Genelde oynadığım oyunlar FIFA, CS, Forza, birkaç FPS oyunu ve hikayeliler iyi olacaktır o zaman. Mikrofon dışında derken hocam v2X e göre mi kötü yoksa ortalama altı mı? Genişletmek için tıkla... Mikrofonu kötü değil sadece V2X'inki bir tık daha iyi geliyor bana. Bu bütçeye gelen her sette mikrofon kalitesi aşağı yukarı aynı olacaktır zaten.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 762 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Mayıs 2025 #10 akussuka dedi: Yaklaşık 3K bütçe ile Gaming kulaklık alacağım. İzlediğim videolar üzerine bunda kara kıldım. Daha iyisi var derseniz farklılıklarıyla beraber söyleyebilecek varsa sevinirim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3BS...333&creativeASIN=B0C3BSZ56D&linkCode=asn&th=1 Genişletmek için tıkla... Oyun için kullanacaksan evet. Müzik falan dinleyeceksen kesinlikle hayır.
akussuka dedi: Yaklaşık 3K bütçe ile Gaming kulaklık alacağım. İzlediğim videolar üzerine bunda kara kıldım. Daha iyisi var derseniz farklılıklarıyla beraber söyleyebilecek varsa sevinirim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3BS...333&creativeASIN=B0C3BSZ56D&linkCode=asn&th=1 Genişletmek için tıkla... Oyun için kullanacaksan evet. Müzik falan dinleyeceksen kesinlikle hayır.