Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 474 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #21 akussuka dedi: Tamamdır siparişi geçiyorum o halde teşekkürler iyi aksamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı? Memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum.
akussuka dedi: Tamamdır siparişi geçiyorum o halde teşekkürler iyi aksamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı? Memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum.
A akussuka Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #22 Çiçek0 dedi: Hocam aldınız mı? Memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam memnunum ancak şarkıyı son ses açarsanız dışarıya biraz ses gidiyor.
Çiçek0 dedi: Hocam aldınız mı? Memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam memnunum ancak şarkıyı son ses açarsanız dışarıya biraz ses gidiyor.
Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 474 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #23 akussuka dedi: Aldım hocam memnunum ancak şarkıyı son ses açarsanız dışarıya biraz ses gidiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Ben de indirim kovalıyorum, fiyatlar 5knın üstüne çıkmış durumda.
akussuka dedi: Aldım hocam memnunum ancak şarkıyı son ses açarsanız dışarıya biraz ses gidiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Ben de indirim kovalıyorum, fiyatlar 5knın üstüne çıkmış durumda.