HyperX Cloud III alınır mı?

furcey

Femtopat
Daha fazla  
Fiyatı uygun geldi. Bayağıdır hem FPS oyunlarında hem de müzik anlamında iyi bir kulaklık arıyordum. Sizce alınır mı?

IMG_20250901_121057_270.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı uygun geldi. Bayağıdır hem FPS oyunlarında hem de müzik anlamında iyi bir kulaklık arıyordum. Sizce alınır mı?

Eki Görüntüle 2566804

Kullanan birçok kişiden olumlu yanıt aldım. Mikrofon kalitesi aşırı üst düzey olmasa da oyunlar bazında verdiği ses kalitesi gerçekten çok güzel. Bence alınır.

Zamanında iki ile üç arasında kalıp bunu almıştım. Güzel alternatif, tavsiye ederim.

Zamanında iki ile üç arasında kalıp bunu almıştım. Güzel alternatif, tavsiye ederim.
Ben de aynı soru işaretine düşüp sonra daha güncel olduğu için III almıştım. Aslında çoğu kişinin aksine ben müzik için de iş gördüğünü düşünüyorum. Tabii kulaklıkla öyle fazla müzik dinleyen biri değilim, daha çok ses sistemi kullanıyorum ama bazen Cloud III ile dinliyorum ve beni mutsuz etmiyor. Bass konusunda zayıf bulanlar ekolayzer ayarı yapabilirler.

Daha çok Counter-Strike gibi oyunlar için almıştım ve bu konuda beni hiç üzmedi. Çok güzel ses kasılıyor, benim gibi ses kasma konusunda berbat olan biri için bile büyük bir fark yarattı. 3.000 TL civarına almıştım, sizin kuponlu fiyata bence kesinlikle alınır.

@pedroz_1999, CS konusunda evet, ses kasması çok iyi. Sadece müzik konusunun gereksiz yere abartıldığını düşünüyorum. Yüksek sesle müzik dinlemenin de bir mantığı yok, kulağa zarar. Yeterli gelmişti.

@pedroz_1999, CS konusunda evet, ses kasması çok iyi. Sadece müzik konusunun gereksiz yere abartıldığını düşünüyorum. Yüksek sesle müzik dinlemenin de bir mantığı yok, kulağa zarar. Yeterli gelmişti.
Ben varsayılan ekolayzer ayarında kullanıyorum. Ses seviyesi de bass seviyesi de bence tatmin edici seviyede. Gayet temiz ses veriyor, alacaklara da ses temizliği açısından bass seslere boğmadan kullanmalarını öneririm.

Yüksek ses de dediğiniz gibi kulağa zarar, ideal ve baş ağrıtmayacak bir ses seviyesi tercih edilmeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı