Fiyatı uygun geldi. Bayağıdır hem FPS oyunlarında hem de müzik anlamında iyi bir kulaklık arıyordum. Sizce alınır mı?
Eki Görüntüle 2566804
Fiyatı uygun geldi. Bayağıdır hem FPS oyunlarında hem de müzik anlamında iyi bir kulaklık arıyordum. Sizce alınır mı?
Eki Görüntüle 2566804
Ben de aynı soru işaretine düşüp sonra daha güncel olduğu için III almıştım. Aslında çoğu kişinin aksine ben müzik için de iş gördüğünü düşünüyorum. Tabii kulaklıkla öyle fazla müzik dinleyen biri değilim, daha çok ses sistemi kullanıyorum ama bazen Cloud III ile dinliyorum ve beni mutsuz etmiyor. Bass konusunda zayıf bulanlar ekolayzer ayarı yapabilirler.Zamanında iki ile üç arasında kalıp bunu almıştım. Güzel alternatif, tavsiye ederim.
Ben varsayılan ekolayzer ayarında kullanıyorum. Ses seviyesi de bass seviyesi de bence tatmin edici seviyede. Gayet temiz ses veriyor, alacaklara da ses temizliği açısından bass seslere boğmadan kullanmalarını öneririm.@pedroz_1999, CS konusunda evet, ses kasması çok iyi. Sadece müzik konusunun gereksiz yere abartıldığını düşünüyorum. Yüksek sesle müzik dinlemenin de bir mantığı yok, kulağa zarar. Yeterli gelmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.