HyperX Cloud III alınır mı?

Bütçe
3000

Nocates

Decapat
Daha fazla  
Bu kulaklık alınır mı? Eksileri artıları neler, müzik dinlerim ve CS gibi oyunlar oynarım, bu fiyat bandında başka kulaklık önerileriniz var mı?

Ses kasmak amaçlı güzel bir kulaklık lakin ses kalitesi Cloud II modelinden düşük. Mikrofon önemli değil ben sadece ses için istiyorum diyorsanız Cloud II ama ben hem mikrofon istiyorum hem de ses kalitesi istiyorum diyorsanız Cloud III.

Hocam 1 senedir kullanıyorum tek sorunum ses açma kapama muhabbetinin şu yuvarlak teker olması. Zamanla hassaslaşıyor sol sağ dengesi kaybolabiliyor doğru frekansı tutturman gerekiyor

Bu kulaklık alınır mı? Eksileri artıları neler, müzik dinlerim ve CS gibi oyunlar oynarım, bu fiyat bandında başka kulaklık önerileriniz var mı?

Bende Stinger 2 var tatmin ediyor ama Cloud III biraz daha oyun amaçlı.

Alinmaz, bass ve tizzleri kotu. Bass ve tizz dengeside kotu. EQ yapinca bile iyi bir seviyey gelmiyor. Ozellikle muzik, film gibi seyler icin memnun etmez. Tek vasfı ses kasmak olan bir kulaklik. Cloud 2 Kingston uretimindeyken ses kalitesi iyiydi diye herkes Cloud 3'ü de iyi sanıyor ancak degil. Yeni üretim Cloud 2'ler ve Cloud 3'ler HP üretimi. Ikiside ses kalitesinde tatmin etmiyor artık. Cloud 3S ile toparladi oda fiyatini haketmiyor suan. Daha iyi secenekler var 3000 bandında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…