Absent Yiğit
Picopat
Daha fazla
Merhaba herkese iyi sosyaller, bu sorunum için 2 3 gün önce foruma üyelik açtım kasım indirimlerinden HyperX Cloud III(3) aldım. Öncelikle kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Çünkü bu konulardan anlamıyorum kulaklığı aldım jak girişiyle takınca ngeunity adlı uygulamasında gözükmüyor gözükmesi için USB ucu ile takmam gerekiyor masanın yarısı kablo oluyor ayrıca CS, Valorant oynuyorum ikisinde de sesler çok boğuk ve çok az geliyor ayak sesleri dışında her şeyi duyuyorum FPS oyunlarında ve bu çok kafa karıştırıcı kulaklıksız oynasam daha rahat oluyor öyle söyleyeyim bundan önce JBL510BT kullanıyordum. Müzik kulaklığımı yani ve o daha rahat daha iyi veriyordu sesleri bence bir şeyleri yanlış yapıyorum veya üründe bir hata var çünkü oyuncu kulaklığı olarak top 3 olan bir kulaklık böyle olmamalı ama kime sorsam evet böyle alışmak gerekiyor diyor veya EQ ayarı yaptım öyle düzeldi diyorlar ben hiçbir şey yapmadım desem yeridir. Kullanan veya bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi? Eğer halledemezsem pazartesi akşamı üzülerek iade edeceğim. Bazı arkadaşlar laptopunun ses kartıyla da alakalı olabilir demişti onun için laptopumun linkini bırakacağım. Bu işlerden çok anlamıyorum ama bu kulaklığı da kullanmak ayarlarını ayarlamak istiyorum. Herkese iyi sosyaller tekrardan.
www.trendyol.com

CASPER Excalibur G870.1362-DXB0X-B i7-13620H 32GB RAM 2TB NVMe SSD 8GB RTX4060 Freedos Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
CASPER Excalibur G870.1362-DXB0X-B i7-13620H 32GB RAM 2TB NVMe SSD 8GB RTX4060 Freedos Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.