HyperX Cloud III EQ ayarı önerisi

FRHTTKN

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Bugün Cloud 3 kablolu kulaklık aldım. CS2 ve PUBG oynuyorum. Kendi uygulamasından veya başka bir uygulamadan ayak sesini net duymak için bir EQ ayarı arıyorum.

Kanka bende bu kulaklığı kullanıyorum ilk aldığım vakit EQ ayarlarına falan baktım ama emin ol onlar bir işe yaramadı bende herkesin tercihi farklı kendi ses ayarını senin belirlemen lazım tavsiyem eğer Surround ses istiyorsan Microsoft Store üzerinden indirilen DTS unbound uygulaması var onu indir ve oradan kullan çünkü kendi içerisinden gelen Surround çok kötü.

DTS unboundu nasıl kullanıyoruz? İndirdim otomatik lisans atamadı.

Cs ve pubg oynuyorum. 7.1 aktif mi oluyor ? hyperx ngenuity uygulamasında göremedim. kapatmayı kendi silah sesimden adamların silah seslerini ve ayak seslerini algılayamıyorum. Bu kulaklığıda sırf bu yüzden almıştım

Bu kulaklık dts değil saf stereo için en iyisi. O sanal 7.1 bomboş birşey.

Bu kulaklık DTS değil saf stereo için en iyisi. O sanal 7.1 bomboş bir şey.

Kanka adamına göre değişir aslında ben hep 7.1 kullandım ve yine diyorum şu ana kadar kullandığım en iyi 7.1 bu kulaklıkta resmen stereo ve Surround arasında ses kalitesi farkı yok ama bir tanesi çevresel yapıyor Razer falan da kullandım ama onların kulaklıklarında sesde bir sıkıntı vardı şu an tarif edemiyorum ama fark ediyordunuz bir sıkıntı olduğunu bunda öyle bir sorun yaşamadım.

Otomatik lisans atamamasını anlamadım şahsen bende direkt atadı.
Kulaklığın markası ne bu arada kanka.

Dtsx sesi dibinde iken uzaklaştırıp yankı yaptırıyor. Ses konusunda hassas değilsen en iyisi bu diyebilirsin normal.

7.1 açarsan aktif olur kanka. Cloud 2 de kontrolcünün üzerinde 7.1 ayarı var Cloud 3 de uygulamada var ama dediğim gibi uygulamada ki çok kötü ve eski sürüm kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem.

DTS:X sesi dibinde iken uzaklaştırıp yankı yaptırıyor. Ses konusunda hassas değilsen en iyisi bu diyebilirsin normal.

Tam öyle değil ama temelde zaten tüm sanal Surround'lar böyle çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…