HyperX Cloud III kablolu alınır mı?

Bütçe
3500
Daha fazla  
Uzun zamandır FPS oyunları için kulaklık araştırıyorum. En rahat ve performanslı bu ürünü buldum. Bu fiyata alınır mı? Pedleri kumaş değil sanırım o sorun gibi?
Amazon seçmem taksit seçeneği.

HyperX Cloud III Oyuncu Kulaklığı, Kırmızı Amazon.com.tr

1000 TL daha verip kablosuz modelini al, kablosuse göre seste gelismeler var diye duymuştum.

Var mı link, fiyatı çok geldi sanki 1 ay önce düştü hocam? Kablolu modeli kablosuzdan ses açısından iyidir değil mi?

Amazon'dan uygun var ama satıcılarına pek güvenemiyorum bence Amazon iyi bir de evet ses açısından daha iyi olması gerekiyor çünkü direk olarak kablo üzerinden ses veriyor gecikme vs olmaz.

Amazon'dan uygun var ama satıcılarına pek güvenemiyorum bence Amazon iyi bir de evet ses açısından daha iyi olması gerekiyor çünkü direk olarak kablo üzerinden ses veriyor gecikme vs olmaz.
Kablolu daha iyi yani fps için öyle mi? Fark vermeye gerek yok o zaman. Bugün alacağım da?

1000 TL daha verip kablosuz modelini al, kablosuse göre seste gelismeler var diye duymuştum.
Kablosuz ses performansı geride diye duydum ama hocam?

Kablolu daha iyi yani fps için öyle mi? Fark vermeye gerek yok o zaman. Bugün alacağım da?

Kablosuz ses performansı geride diye duydum ama hocam?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burda dakika 5.15'e alırsanız adam wireless versiyonun daha iyi olduğunu söylüyor .

Bu kasımdada ikisini kullanıpta kablosuzun daha iyi ses kalitesine sahip olduğunu söyleyen kullanicalar var .

Aradaki farka değer mi peki hocam, indirime giriyor mu bu ürün Amazon'da bilmiyorum. O halde kablosuz alayım ses daha iyiyse? Tekrar uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Aynı diyen de çok aslında.

Son düzenleme:
Aradaki farka değer mi peki hocam, indirime giriyor mu bu ürün Amazon'da bilmiyorum. O halde kablosuz alayım ses daha iyiyse? Tekrar uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Aynı diyen de çok aslında.
Ayniysa yinede iyi, sesten taviz vermeden kablosuz teknolojisinden yararlanıyorsunuz ben ne kadar fanı olmasamda. Bence değer o kablolu versiyonunu 2400 TL iken alicaktin şimdi overpriced.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…