Elektronik HyperX Cloud III Kablosuz Peşin Fiyatına 3 taksit imkanıyla 4099 TL

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Çoğu kredi kartında peşin fiyatına 3 taksit mevcut. En son kasım indirimlerinde 3500 TL'ye düştü, bundan daha düşük fiyata satılacağını sanmıyorum ama şans işi tabii ki. Performansı FPS oyunları için gayet yeterli ve büyük beklentileriniz yoksa müzik dinlerken üzmez. Deri pedleri olması benim için büyük dezavantaj, eğer yoğun bir kullanım varsa 1 yıl içinde soyulmaya başlıyor. Buna göre değerlendirin derim.

Gözlük kullandığım için hiç kulak üstü kulaklık kullanamadım. Hep ön yargı ile yaklaştım kulaklarımı sıktığı için. Almaya değer mi uzun saat kullanınca ağrıma yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözlük kullandığım için hiç kulak üstü kulaklık kullanamadım. Hep ön yargı ile yaklaştım kulaklarımı sıktığı için. Almaya değer mi uzun saat kullanınca ağrıma yapar mı?

Gözlük var bende de rahatsız etmiyor alışıyorsun.

Bir sorum daha var. Furylevel Z1 2.4 GHz Wireless mouse kullanıyorum. Bunu Wireless olarak kullanırsam ikisinde çakışma olur mu? Gecikme yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorum daha var. Furylevel Z1 2.4 GHz Wireless mouse kullanıyorum. Bunu Wireless olarak kullanırsam ikisinde çakışma olur mu? Gecikme yaşar mıyım?
Hayır. Aynı anda aktif olarak kullandığım kablosuz ürünleri söyleyeyim;

Aula F75 klavye, AJ159 Pro Mouse, Razer Barracuda X kulaklık ve Easysmx X20 gamepad. Hiçbirinde sorun yaşanmadı.

Aula F75 klavye, AJ159 Pro mouse, Razer Barracuda X kulaklık ve easysmx X20 gamepad. Hiçbirinde sorun yaşanmadı.

Adam yürüyen Temu olmuş arkadaş .

Aula F75 klavye, AJ159 Pro Mouse, Razer Barracuda X kulaklık ve Easysmx X20 gamepad. Hiçbirinde sorun yaşanmadı.
Çok teşekkürler. Peki cihazlar arası geçiş nasıl yapılıyor? Örneğin telefonda bluetooth ile, bilgisayarda usb ile kullanmak istiyorum. Hızlıca geçiş yapılabiliyormu? Cihazda bluetooth desteği varmı?

Kulak padleri aşırı terletir. Bunu bilerek alın öncelikle. Ayrıca kulakta o suni deri hissi çok hoş olmuyor. Uzun vadede çok kolay ağrı baskı yapacağını düşünüyorum.

Kulaklığın pedini değiştirirseniz bu dediğim sorunlar gider büyük ihtimal

Bu dediğin özellik SteelSeries Nova 5'te var. Geçen hafta aldım.

Tek 1 tuş ile 2.4GHz bağlantısı ve Bluetooth bağlantısı arasında geçiş yapıyorum. 2.4Ghz bağlantısını pc'ye taktım, bluetooth ise telefona bağlı duruyor. Ek olarak telefona bir arama geldiğinde otomatik direk telefona geçiş yapıyor.

Kulaklık PAD'leri Cloud II'ye göre kötü. Ses kalitesi internetten DTS ayarlarını bulup yaparsanız iyi. Şarjı günlerce gidiyor. Kullanıma göre haftalarca.

CS2 performansı güzel. Bu fiyata çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…