HyperX Cloud III nasıldır?

hasan312

Centipat
Daha fazla  
HyperX Cloud III oyun açısından evet gerçekten iyi bir kulaklık olduğunu söylüyorlar ama sadece oyun oynayan birisi değilim. Bu kulaklıkla müzik de dinlesem beni tatmin eder mi? Bassları güzel hissettirir mi?

HyperX Cloud III oyun açısından evet gerçekten iyi bir kulaklık olduğunu söylüyorlar ama sadece oyun oynayan birisi değilim. Bu kulaklıkla müzik de dinlesem beni tatmin eder mi? Bassları güzel hissettirir mi?

Bass ve tizz olarak rezil bir kulaklık. EQ ile yine halledilebiliyor bir seviyeye kadar ancak yinede denklerinden geride.

Hocam bu kulaklık görebileceğiniz en iyi kulaklıktır. Dışarıya ses vermez dışarıdan ses almaz zaten mikrofonuna değinmek dahi istemiyorum bildiğiniz masaüstü mikrofon gibi bayağı iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bass ve tizz olarak rezil bir kulaklık. EQ ile yine halledilebiliyor bir seviyeye kadar ancak yinede denklerinden geride.

nasıl yani hiç müzik dinlenmez mi bu kulaklıkla yani sadece oyun mu

Hocam bu kulaklık görebileceğiniz en iyi kulaklıktır. Dışarıya ses vermez dışarıdan ses almaz zaten mikrofonuna değinmek dahi istemiyorum bildiğiniz masaüstü mikrofon gibi bayağı iyi.
hocam bende biliyorum az çok nasıl bir kulaklık olduğunu ama dediğim gibi müzik konusunda nasıl kulaklık

Nasıl yani hiç müzik dinlenmez mi bu kulaklıkla yani sadece oyun mu?

Hocam ben de biliyorum az çok nasıl bir kulaklık olduğunu ama dediğim gibi müzik konusunda nasıl kulaklık.

Hocam dediğim gibi dışarıdan ses almıyor yani sadece müziği duyuyorsunuz. Dışarıyada ses çıkartıp sesi 2 farklı yerden duyup dışarıyı rahatsız etmiyorsun.

attığınız model sadece müzik için mi yoksa oyun içinde kullanılabilir mi

Her konu icin mukemmel. Mikrofon olarak bir kulaklikta gorebilecegin neredeyse en iyi mikrofona sahip, masaustu mikrofon seviyesinde. Bassları ve tizzleri gayet yerinde. Oyunda oynarsın müzikte dinlersin. Ayriyeten daha konforlu. @Mantar09 hocam ikisinide kullandı aktif H9 kullanıyor.

Her konu icin mukemmel. Mikrofon olarak bir kulaklikta gorebilecegin neredeyse en iyi mikrofona sahip, masaustu mikrofon seviyesinde. Bassları ve tizzleri gayet yerinde. Oyunda oynarsın müzikte dinlersin. Ayrıyeten daha konforlu.

HyperX Cloud III'ın mikrofonunu başka hiçbir kulaklıkta görmedim bayağı iyi sesi tam olarak net ve tiz bir şekilde çıkarıyor sırf bunu masaüstü mikrofon olarak için bile alırım yani.

HyperX Cloud III'ın mikrofonunu başka hiçbir kulaklıkta görmedim bayağı iyi sesi tam olarak net ve tiz bir şekilde çıkarıyor sırf bunu masaüstü mikrofon olarak için bile alırım yani.

Cloud 3 mikrofon olarak mukemmel degil. Cizirti sikayetleri oldukca fazla hatta. Mukemmel demek icin baska mikrofon kullanmamis olmak gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı