HyperX Cloud III nasıldır?

Cloud 3 mikrofon olarak mukemmel degil. Cizirti sikayetleri oldukca fazla gordum hatta. Mukemmel demek icin baska mikrofon kullanmamis olmak gerek.

Vallahi bende de vardı bayağı iyiydi mik. Sesi.

Cloud 3 mikrofon olarak mukemmel degil. Cizirti sikayetleri oldukca fazla hatta. Mukemmel demek icin baska mikrofon kullanmamis olmak gerek.

Pardon hocam 2 kez yazmışım.

Kablosuz modeline bende bakıyorum ancak kablolu/kablosuz genel olarak yorumları sadece FPS oyunları üzerine üretildiği, müzik dinleme vs. konusunda başarısız bir kulaklık olduğu yönünde. HyperX Cloud 3 ile Nova 5 arasında git gel durumundayım denebilir. HyperX biraz da firma yüzünden, Cloud 2 kullandım ve kullanıyorum; halen pişman etmiyor. Garanti konusunda da üzmeyen bir firma, direkt sıfır ürün gönderiyorlar; eskisi sizde kalıyor. Ha bu politika ne kadar devam eder ve halen ediyor mu bilemiyorum.

HyperX Cloud III iyi bir kulaklık ben bayağı müzik dinledim iyiydi.

Hocam "dinlenmez." denecek kadar kötü değil ama muadillerine göre kötü bence.

Stock ses profili ile kötü degil berbat bile denebilir, Kingston üretimi Cloud 2 cok daha iyi bir ses profiline sahipti. Cloud 3 ile HP'ye geçtiler ve cidden EQ yapmadan müzik performansi memnun etmez. Yeni üretim Cloud 2'ler de HP üretim ve herkes Kingston'un cok daha iyi oldugunu soyluyor.

Hocam ben de zaten kingston tarafını kullanıyorum, HP tarafına kulaklık için denk gelmedim. Klavye tarafında HP tarafından üretilen bir klavyesini kullanıyorum, klavye tarafında kullandıkları plastik bence kötü değil.

Aktif olarak kullanıyorum hatta şuan kulağımda. Oyun odaklıysan düşünme al fakat müzik odaklıysan başka ürünlere yönel. Müzik tarafı da çok kötü demiyorum ama odağın o yöndeyse alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…