HyperX Cloud III S Wireless detayları

Ortalama 14 günlük kullanım detaylarımı açıklıyorum. Model: HyperX Cloud III S Wireless. Ürünün her şeyini çok beğendim, sesi ve kalitesi vs. gibi her şeyi tatmin edici. Düz III modelindeki gibi bassı ve sesi az değil, gayet güzel. Lakin şöyle bir sorunla karşı karşıyayım: Ürünü 14 gün kullandıktan sonra dongle ile seste cızırtı ve robotlaşma çok sık olmaya başladı. Bluetooth'ta cihaz görünmemeye başladı. Ürünü garantiye gönderdim, tam son günü yani 21 gün sonra dönüş yapıldı ve söylediğim sorunlardan ötürü ürünün sıfırını gönderdiler. Bugün gelen sıfır ürünü teslim aldım ve tekrar testlere başladım. Yeni gönderilen sıfır üründe aynı şeyi yaşayacağımı düşünüyorum. Sesteki robotlaşmayı bariz hissediyorum, duyuyorum. Yani dizi, film izlerken, oyun oynarken, müzik dinlerken bariz bir şekilde robotlaşma ve cızırtı olayını sıfır olduğu halde yine yapıyor. 2-3 gün tekrar deneyeceğim ve robotlaşma sorunu aynı şekilde devam ederse kesinlikle iade edeceğim. Her şey güzel olmasına rağmen sesteki cızırtı ve robotlaşma olayı beni kulaklıktan soğutuyor. Ek not: Yazılım güncellemeleri hepsi yapıldı, DTS kurulu, her şekilde denendi. 3 çeşit bit ve Hz denedim, sonuçlar yine aynı. Artık bu sorunun kronik olduğunu düşünmeye başladım. Bilgisayarla dip dibeyim, sinyal kesecek bir şey de yok üstelik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı