HyperX Cloud III vs ASUS ROG STRIX GO

HyperX Cloud III / vs / ASUS ROG STRIX GO, bu iki kulaklıktan birisini satın almak istiyorum. Ama kararsızım kullanan ya da bilen arkadaşların tavsiyelerini alabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 1719555838051.png
    1719555838051.png
    107,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 1719555861778.png
    1719555861778.png
    41,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Cloud III / vs / ASUS ROG STRIX GO, bu iki kulaklıktan birisini satın almak istiyorum. Ama kararsızım kullanan ya da bilen arkadaşların tavsiyelerini alabilir miyim?
Strix Go 2.4 kullanıcısıyım. Gayet rahat bir kulaklık. Şarjı 4 gün gidiyor. Padlerinin değiştirilmemesi ve deri olması dezavantajları.

Bütçe verirseniz daha iyi bir model önerebilirim. Bu fiyat bandında ikisinden de daha iyi ses ve mikrofona sahip olan bu model var:

Bütçe verirseniz daha iyi bir model önerebilirim. Bu fiyat bandında ikisinden de daha iyi ses ve mikrofona sahip olan bu model var:

Kullandığım harici bir mikrofonum var bu yüzden olabildiğince mikrofonu çıkarılabilir ya da göze batmayan tarzda bir şey arıyorum STRIX GO 2.4'nun hem kablolu ve kablosuz özelliği olması hoşuma gitti ve tablet telefon Nintendo vb. cihazlara bağlanbildiği söyleniyor yani hem masa başında hemde dışarıda uygun olduğu için bunu tercih edicem galiba

Kullandığım harici bir mikrofonum var bu yüzden olabildiğince mikrofonu çıkarılabilir ya da göze batmayan tarzda bir şey arıyorum STRIX GO 2.4'nun hem kablolu ve kablosuz özelliği olması hoşuma gitti ve tablet telefon Nintendo vb. cihazlara bağlanbildiği söyleniyor yani hem masa başında hem de dışarıda uygun olduğu için bunu tercih edeceğim galiba.

Bütün kablosuz kulaklıklar kablolu da kullanılır ve genelde çoğu modelle çalışırlar. STRIX GO fiyatını hak eden bir ürün değil. Kablosuz olmasını istiyorsan Cloud 3 daha mantıklı bir seçenek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı