HyperX Cloud III vs HyperX Cloud II Wireless

Bütçe
4500

tunahn_vrl

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 3.60ghz
2x8 gb 3000mhz ram
rtx4060 8gb 128 bit
1tb samsung 970 evo m2 ssd
Thermaltake 650w psu
165hz 1ms WARP Monitör
Rampage Ally K11
Razer Deathadder Essential
Kulaklık alacağım, HyperX Cloud III ile HyperX Cloud II Wireless arasında kaldım. Ses kalitesi, mikrofon kalitesi ve rahatlığı benim için önemli kriterlerden. Baktığımızda kablolu zaten her halukarda daha e-spor odaklı. Bende CS2 Valorant falan oynuyorum o yüzden bu konuda iyi olan bir kulaklık almam gerekiyor. Ve arada kalma sebebim kablo olması. Kablodan rahatsız olan biriyim arada ciddi farklar, hissedilecek farklar bulunuyorsa kablolu alabilirim. Sizce kablolu almaya değer mi?

İkisi arasında HyperX Cloud 3 olur. Daha iyidir, tavsiye ederim. HyperX Cloud 3 ile alakalı sorunuz varsa sorabilirsiniz. Kullandığım kulaklık. Yardım edebilirim.

Rahatlığı nasıldır hocam baş ağrıtıyor mu bende 160 gramlık kumaş pedli bir kulaklık var uzun kullanımda baş ağrıtıyor. Genelde uzun süre kullanıyorumda. Ayrıyeten mikrofonu nasıldır.

biraz küçük sanki pedler hocam.

Öneri yapmayacağım kablo ve kablosuz kısmı için konuşacağım. Ben çocukluğumdan bu yana bilgisayarlarımda hep kablolu kulaklıklar kullanmışımdır. İnan inan kablonun verdiği rahatsızlığı ve hareket kısıtlılığını hiçbir şey vermiyor. Oyundan çıktım chill takılacağım telefonda veya bilgisayarda müzik dinleyeceğim ancak kulaklık kulağında bir yere gidemezsin sonuçta bu kablolu bir kulaklık. Uzun zaman önce Pelta aldım kablosuz. İyi ki de kablosuz almışım diyorum, ev içinde bir yere gittiğimde rahatım bozulmamış oluyor. Arkadaşın dediği gibi kablolu, kablosuzlara göre çok daha performanslı olur, bu durumda nasıl kullanacağına göre karar verip o şekil bir tercih yapman gerekiyor. Kulaklıkla evde dolaşayım veya dışarıya çıkayım bir yere seyahat edeyim demiyorsan kablolu daha mantıklı. Tam tersiyse de kablosuz her türlü mantıklı.

Evet bende uzun yıllar kablolu ucuz kulaklıklar kullandım. 10 ay önce kablosuz aldım aşırı rahatım. Fakat Dongle'ı bozulduğundan dolayı kablolu kullanıyorum ses kalitesi şu an berbat. Değiştirmem gerek. Kablosuz rahatlığı hiçbirşeyde yok.

@tunahn_vrl Ben de dongle ile kullanıyorum, nasıl bir bozulma oldu bilmiyorum ancak takarken eğip büküp bir şeyler yapmıyorsan sorun olmaz. Bütçe çıkarsa Pelta öneririm çıkmazsa Nova 5'de güzeldir bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…